Werktuigmachines: u krijgt de beste service

JBS Tech is zeer bekwaam op het gebied van machinebouw en we zoeken samen met u als klant naar de beste mogelijkheden, afhankelijk van wat uw specifieke wensen zijn. Bij JBS Tech leveren wij altijd de hoogste kwaliteit, duurzaamheid, optimalisatie, klantvriendelijkheid en kostenbesparing. Wij geloven dat onze klanten altijd de best mogelijke service moeten krijgen die wij als bedrijf mogelijk aan hen kunnen bieden. De werktuigmachines, ook wel bewerkingsmachines, worden bij JBS Tech intern ontworpen, gefabriceerd en grondig getest waardoor een hoge mate van kwaliteit gewaarborgd is. Betreffende werktuigmachines worden ontworpen en gefabriceerd door middel van het exclusieve 3-D-modelling pakket en onze gespecialiseerde medewerkers. 

Werktuigmachines combinatie innovatieve technieken

Module optimalisatie bewerkingsmachines

Op besturingsniveau biedt JBS Tech gebruiksvriendelijke en innovatieve machinemodules om op een tijdbesparende manier optimale processen te creëren. De machinemodules zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. De innovatieve en geoptimaliseerde oplossingen besparen veel tijd bij het configureren van de machine. Complexe bewegingsbesturingen kunnen in slechts enkele stappen worden geconfigureerd. Al onze werktuigmachines worden voor daadwerkelijke levering uitvoerig gecheckt en gecontroleerd. De bewerkingsmachines worden uitgeleverd bij volledige tevredenheid bij de afnemer. Daarnaast ontvangt u als klant alle benodigde documentatie en certificering. Daarbij profiteert u als klant van een uitgebreide proceskennis, die in de afzonderlijke machinemodules is geïntegreerd.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Wat is een werktuigbouwmachine? 

Een werktuigbouwmachine, bewerkingsmachine of werktuigmachine is een machine die bedoeld is voor mechanische bewerkingen. We hebben het dan voornamelijk over verspanende bewerkingen. Verspaningsmachines zijn machines die allerlei vormen van materiaalbewerking uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het machinaal bewerken van metaal. Voorbeelden van verspanende bewerkingen zijn frezen, boren, slijpen en boren. 

Voorbeelden van bewerkingsmachines zijn:

Geïnteresseerd in een bewerkingsmachine? 

Hebben we uw aandacht getrokken voor de aanschaf van een werktuigbouwmachine?

Bekijk op uw gemak onze onlangs geüpgraded website. Mocht u vragen of interesse hebben in onze diensten en producten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van onze contactpagina, of via ons nummer of e-mailadres +31 (0)6 37 52 81 96,  info@jbs-tech.nl. Wij beantwoorden al uw vragen met alle plezier! 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...