Robot toepassingen in robotisering en automatisering van bedrijfsprocessen

Cobots en robotarmen bieden bedrijven in uiteenlopende industrieën de mogelijkheid om bedrijfsprocessen deels of volledig te automatiseren. U kunt daarbij denken aan robot toepassingen in productie, logistiek en handling, automatisering in de horeca en automatisering in de farmaceutische industrie. Collaboratieve robots en industriële robotarmen zijn door hun flexibele inzetbaarheid uiterst geschikt voor het dynamisch automatiseren van uw bedrijfsprocessen. De robotoplossingen van JBS Tech verhogen de productiviteit van uw bedrijf, verlagen kosten en maken het mogelijk om een consistent hoge kwaliteit te bieden.

Robot toepassingen industrie

Cobot en robot toepassingen in de industrie: van pick and place tot assemblage

De engineers en adviseurs van JBS Tech realiseren een cobotopstelling op maat voor uw bedrijf. Met onze cobots profiteert u van een dynamische en flexibele robotoplossing voor een veelzijdige toepassing van onze robots. Onze cobots zijn compact en gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor u de robots kunt inzetten op de plek waar deze op dat moment nodig zijn. Uw werknemers kunnen de cobots eenvoudig nieuwe taken aanleren zonder enige programmeerkennis. U vervangt simpelweg de tool dat aan de robotarm gemonteerd zit om de cobot voor uiteenlopende robot toepassingen in te zetten. 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Toepassingen van robots en cobots in uw bedrijf

Cobots zijn aantrekkelijk voor de industrie door hun veelzijdige toepassingen in het automatiseren van allerlei eentonige, repetitieve en gevaarlijke taken. De geavanceerde robots van JBS Tech nemen deze taken over met een constante snelheid en kracht. Daarom kunt u met onze robot toepassingen op maat een consistente productiekwaliteit garanderen en uw werknemers inzetten voor meer uitdagende en veilige taken.

Onze cobots zijn geschikt voor de volgende robot toepassingen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van robot toepassingen in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...