Gespecialiseerde machinebouwer

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd machinebouwer om uw bedrijfsproces te automatiseren of optimaliseren? JBS Tech is een gespecialiseerd machinebouwer van relatief eenvoudige machine-installaties tot relatief complexe mechanische assemblage lijnen. Wij helpen bij het ontwikkelen, bouwen en implementeren van verschillende machines en apparaten binnen uw bedrijf. De ingenieurs van JBS Tech bieden creatieve, innovatieve en eenvoudige oplossingen voor uw machinepark aan de hand van uw wensen en veiligheidsvoorschriften!

Machinebouwer om uw bedrijfsproces te optimaliseren

De machinebouwer van JBS Tech

Als machinebouwer ontwikkelt JBS Tech industriële machines voor verschillende takken binnen de industrie. Bij elk proces waar machines aan bod komen, kunnen wij hulp aanbieden. Naast het ontwikkelen en bouwen van machines staan wij ook klaar om aanpassingen en verbeteringen toe te passen van bestaande machines en uw machinepark. Door analyses worden pijnpunten naar voren gehaald en eventuele aanpassingen verricht. Hierbij kunnen wij de machine intact laten of juist extra compartimenten toevoegen of weghalen. Uiteindelijk wil apparatenfabriek JBS Tech uw tevredenheid verhogen.

Gespecialiseerd in maatwerk

Door middel van ervaring, expertise en professionaliteit levert de machinebouwer gespecialiseerd maatwerk. De op te leveren machines worden ontworpen, ontwikkelt en uitvoerig getest. Door het testen wordt het prototype omgebouwd tot een betrouwbare en kwalitatieve machine, waarbij de risico’s geminimaliseerd zijn. De specialisten van verschillende afdelingen werken nauw samen voor het gewenste resultaat. De communicatie staat dan ook hoog in het vaandel bij JBS Tech tussen de opdrachtgever en binnen de verschillende afdelingen. Dit zal tevens hetzelfde gelden met de communicatie tussen het onderhoudsteam en uw bedrijf. Wanneer u contact opneemt, zullen wij klaar staan om te helpen! 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Werkzaamheden bij het verbeteren

Zoals vermeld is het mogelijk om uw huidige machine of compartiment te verbeteren. Onze ingenieurs komen langs om analyses uit te voeren.

Deze analyses worden nauw gecontroleerd en hieruit komen conclusies naar voren. Aan de hand van deze analyses zullen er inzichten verkregen worden met daarbij horende pijnpunten. De pijnpunten zullen wij in eerste instantie bespreken met uw bedrijf en met onze eigen afdelingen word er gekeken naar oplossingen. Uit de oplossingen ontstaan eventuele aanpassingen die wij met uw toestemming zullen uitvoeren en  hierdoor kunt u weer optimaal genieten van uw machine.  

Eigenschappen van onze machinebouwers

De machinebouwer van JBS Tech biedt vele mogelijkheden aan. Dit zijn onder andere eigenschappen als specialisatie op gebied van complete installaties, frezen van driedimensionale vlakken, ontwerpen en vervaardigen van las- en controle mallen en het reviseren en optimaliseren van bestaande machines of compartimenten. Ze zijn ten alle tijden voorbereid op onverwachte situaties en door flexibel te zijn kunnen eventuele aanpassingen vanuit de opdrachtgever toegepast worden, mits dit past in de scope. Het anticiperen op verschillende situaties is een belangrijk aspect bij JBS Tech. Dit zal gepaard staan met klantvriendelijkheid en kwaliteit gericht werken. Alle machines en apparaten worden naderhand gecontroleerd en nagemeten. Ze zijn voorzien van de benodigde certificaties en als de machinebouwer en opdrachtgever 100% tevreden zijn, beschouwen wij het als een succesvol machinebouw project. 

Bent u geïnteresseerd in een machinebouwer van JBS Tech? Neem contact met ons op en wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden! 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...