Geautomatiseerde assemblage

Bent u op zoek naar een manier om uw productie te optimaliseren, kosten te verlagen en arbeidsomstandigheden te verbeteren in uw industrieel productie bedrijf, logistiek bedrijf of andere organisatie? Dan bent u bij JBS Tech aan het juiste adres. Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise in om u te voorzien van vernieuwende en innovatieve oplossingen op het gebied van deels of volledig geautomatiseerde assemblagelijnen. Denk bijvoorbeeld aan een assemblage robotcel of assemblage robots en cobots. Geautomatiseerde assemblage verhoogt de productiesnelheid, optimaliseert productkwaliteit en verbetert de nauwkeurigheid van de assemblage in de logistiek en productie. Assemblage in de industrie automatiseren is een essentiële stap om concurrerend te blijven. Onze engineers bieden u een turnkey totaaloplossing door het realiseren van automatische assemblagelijnen door middel van assemblage machines, assemblage robots en assemblage cobots die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. 

Assemblage robot

Automatiseer assemblage in de industrie, productie en logistiek met automatische assemblagelijnen

Steeds meer bedrijven kiezen tegenwoordig voor productie automatisering. Geautomatiseerde assemblage mag hierin uiteraard niet missen. Daarom realiseren wij bij JBS Tech assemblage robots, assemblage machines, software, assemblagelijnen en meer die optimale efficiency, verbeterde nauwkeurigheid en kostenbesparing mogelijk maken. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde systemen om u te voorzien van de beste geautomatiseerde assemblage oplossingen in de markt. Rijs boven de concurrentie uit met hoogwaardig samengestelde producten tegen een fractie van de productiekosten met een assemblage robot of assemblage machine van JBS Tech.

Handmatig assembleren is tijdrovend en repetitief werk voor uw werknemers. Het is nagenoeg onmogelijk om dit werk met volle concentratie en precisie vol te houden. Met een assemblage robot neemt u dit werk uit handen en garandeert u een consistente productkwaliteit. Uw medewerkers kunnen hun tijd investeren in uitdagender werk, zoals kwaliteitsinspecties. Uw werknemers overzien het proces en handhaven de stroom van de assemblagelijn, terwijl de geautomatiseerde assemblage robots op een recordtempo hoogwaardige producten samenstellen.

Ons team bestaat uit engineers, ingenieurs en (assemblage) monteurs die gespecialiseerd zijn in innovatieve en geavanceerde technische automatisering. Wij denken met u mee en bieden u turnkey totaaloplossingen op maat die precies aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Wij ontwikkelen, produceren en optimaliseren machines, apparaten, robots, assemblagelijnen, installaties en constructies. U kunt daarbij denken aan een lopende band, software, aan- en afvoersystemen, industriële assemblage robots, assemblage machines, het inbouwen van PCB's (Printed Circuit Boards) en nog veel meer. Anno 2023 is er vanuit bedrijven veel vraag naar assemblage robots, zoals assemblage cobots. Bij JBS Tech zetten wij onze jarenlange ervaring en expertise in om u te voorzien van de perfecte oplossing op het gebied van automatisering en robotisering voor uw assemblage behoeften. 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Assemblage machines en software voor geautomatiseerde assemblagelijnen

Onze engineers leveren u een keyturn totaaloplossing voor het automatiseren van uw assemblagewerkzaamheden. Wij realiseren automatiseringsoplossingen en robotiseringsoplossingen op maat voor allerlei soorten bedrijven en sectoren. Denk bijvoorbeeld aan assemblage automatisering voor productie, logistiek en andere industriële bedrijven. Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in machinebouw en technische automatisering. 

Wij ontwerpen assemblage machines, automatische assemblagelijnen en geavanceerde software om uw assemblagekosten te verlagen en uw productie te verhogen. Zo realiseren wij assemblage machines voor assemblagewerkzaamheden die een grote mate van nauwkeurigheid vergen, besturingskasten, lopende banden en meer. Met onze volledig geïntegreerde software, zoals ERP systemen en OPC software zorgen wij ervoor dat uw assemblagelijnen en assemblage machines probleemloos verlopen. 

Met de industriële automatiseringsoplossingen op het gebied van assemblage automatisering profiteert u van geweldige voordelen:

 • Volledig geïntegreerde automatische assemblagelijnen op maat;
 • Betrouwbaar en persoonlijk advies van onze ervaren experts;
 • Kostenbesparing op uw assemblagekosten;
 • Geoptimaliseerde assemblage machines;
 • Assemblage machines en installaties die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften;
 • Duurzame en flexibele automatiseringsoplossingen;
 • Verhoogde productiviteit en efficiency.

Assembleren met collaboratieve robots

Cobots, ofwel collaboratieve robots, zijn tevens uiterst geschikt voor geautomatiseerde assemblage. In samenwerking met onze partner Dormac Cobots realiseren wij Doosan Cobots op maat. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots op de markt en beschikken over uiteenlopende assemblage mogelijkheden. Cobots zijn compacter dan robots, waardoor deze assemblage robots minder plek innemen dan andere robots en gemakkelijker te verplaatsen zijn. Onze cobots zijn bovendien sneller en goedkoper dan robots. Uw werknemers hebben geen programmeerkennis nodig om de collaboratieve assemblage robots in een handomdraai nieuwe taken aan te leren. U zet de cobots dus flexibel in op de benodigde plek en voor de benodigde taak.

Doosan Cobots zijn ontwikkeld met zes gewrichten die elk voorzien zijn van koppelsensoren en een innovatief bewegingsalgoritme. De assemblage cobots kunnen hierdoor veilig en secuur assemblagetaken uitvoeren op een hoog tempo. De nauwkeurige krachtdetectie en koppelsensoren stellen onze cobots in staat om op verschillende assemblagelijnen voor volledige montage ingezet te kunnen worden zonder producten te beschadigen. U kunt flexibel precisieproducten monteren aan de arm van de assemblage cobot om uiteenlopende taken mogelijk te maken. Met een uitgebreide keuze aan gereedschappen, assembleren de collaboratieve robots onder meer met moeren, schroeven en bouten. Wij realiseren assemblage cobots die geschikt zijn voor zowel grote producten als precisiewerk. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een moederbord of andere computer assemblage.

U programmeert onze cobots eenvoudig voor het uitvoeren van uiteenlopende taken. Binpicking, schroeven, pick and place en uiteraard assemblage zijn kinderspel voor onze geavanceerde assemblage cobots. Wij ontwerpen zorgvuldig de cobot opstelling op maat om een ideale geautomatiseerde assemblage oplossing te realiseren voor uw organisatie. Wij denken met u mee en leveren turnkey totaaloplossingen die voldoen aan uw behoeften en wensen.

Voordelen van geautomatiseerde assemblage

Bij JBS Tech kunt u rekenen op een topservice en deskundig advies over de mogelijkheden van geautomatiseerde assemblage voor uw organisatie. Wij ontzorgen u volledig door het ontwerp, het onderhoud en de reparaties op ons te nemen. Wij denken met u mee en leveren assemblage robots en cobots op maat, waarbij u profiteert van:

 • Eenvoudige programmering zonder programmeerkennis;
 • Flexibel gebruik voor dagelijks wisselende taken;
 • Automatisering van repetitief en arbeidsintensief werk;
 • Consistente productkwaliteit en verhoogde nauwkeurigheid;
 • Kostenbesparing door een snellere assemblage en besparing op arbeidskosten;
 • Betrouwbare en constante productie.

Bent u benieuwd naar wat JBS Tech voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Contact opnemen

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...