Geautomatiseerde machinebelading met de beladingsrobots van JBS Tech

Uw machines werken volledig automatisch om producten van optimale kwaliteit te produceren of bewerken. Maar als uw werknemers deze machines handmatig beladen en ontladen, loopt u de mogelijkheid mis om met optimale efficiency te werken. JBS Tech gaat de uitdaging aan om uw productieproces compleet te automatiseren met geautomatiseerde machinebelading. Onze engineers denken met u mee en realiseren beladingsrobots die uw productie machine belading sneller, efficiënter en veiliger kunnen aanpakken. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring in om uw productie naar een hoger niveau te tillen met een grotere output en een optimale flexibiliteit. 

machinebelading automatiseren

Automatisch machines beladen met machinebelading robots

Machine belading, ook wel machine tending genoemd, is het plaatsen van onderdelen in een machine. Met geautomatiseerde machinebelading zorgen machinebelading robots voor het beladen van bijvoorbeeld CNC bewerkingsmachines, zoals draaibanken en freesmachines. Handmatig is dit werk voor uw werknemers vaak saai, vies en soms zelfs gevaarlijk. Geautomatiseerde machinebelading verkleint aanzienlijk de risico's voor uw werknemers en optimaliseert de productkwaliteit, snelheid en nauwkeurigheid. Machinebelading robots werken op een constante snelheid en met een constante kracht, waardoor u profiteert van een consistente kwaliteit. 

Bij JBS Tech ontwerpen wij beladingsrobots op maat die perfect aansluiten op uw organisatie. Wij bespreken uw wensen en behoeften en realiseren geavanceerde machinebelading robots en cobots die flexibel inzetbaar zijn en u helpen om boven te concurrentie uit te stijgen. Uw werknemers programmeren de machinebelading cobot of robot gemakkelijk, waarna de beladingsrobot een vaste route aflegt van het product naar de machine. 

In samenwerking met onze partner Dormac Cobots realiseren wij Doosan machinebelading cobots op maat. Wij ontwerpen Doosan Cobots door gebruik te maken van het brede begrip van CNC-machinebeladingsites. Onze cobots leren gemakkelijk nieuwe taken aan, waardoor deze beladingsrobots ideaal ontworpen kunnen worden voor de meest effectieve oplossing voor uw CNC-machinebelading. Hierin zijn de Doosan Cobots breed inzetbaar. Van injectiemachines tot persmachines, de machinebelading cobots van JBS Tech zijn de beste cobots voor uw organisatie.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Machinebelading automatiseren met de automatiseringsoplossingen van JBS Tech

Machinebeladingsrobots spelen een belangrijke rol in de optimalisatie van uw processen. Door het laadproces te automatiseren, kunnen deze beladingsrobots productietijden versnellen en kosten verlagen. Wij bieden een breed scala aan machinebelading robots die elk scenario aankunnen, van kleine onderdelen tot grote stukken. Bovendien bieden wij uitgebreide ondersteuningsdiensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Door te investeren in een machinebeladingsrobot kunt u uw productiviteit en concurrentievermogen verbeteren. 

De vele klanten van JBS Tech die al hebben geprofiteerd van onze installaties, kunnen getuigen van de gecreëerde toegevoegde waarde van onze machinebeladingsoplossingen, zoals onze 6-assige robot. Bij JBS Tech hebben we geavanceerde machinebeladingsoplossingen ontwikkeld om u te helpen deze uitdaging aan te gaan. Onze robots zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk en flexibel te zijn, zodat u gemakkelijk en met minimale inspanning productievariaties en -aanpassingen kunt opstarten. Met onze machinebeladingsrobots houdt u uw productie soepel en efficiënt, zodat u kunt voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

Innovatieve machinebeladingsrobots voor elk bedrijf

Bij JBS Tech begrijpen wij dat elk bedrijf anders is. Onze ervaren experts zijn gespecialiseerd in technische automatisering en machinebouw. Wij denken met u mee en realiseren geautomatiseerde machinebelading op maat door middel van geavanceerde en innovatieve industriële robots. Wij leveren u een keyturn totaaloplossing die naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf. 

Robots die zijn ontworpen voor kleinschalige geautomatiseerde machinebelading, zijn doorgaans uitgerust met maximaal zes assen en een krachtige controller. Hierdoor kunnen ze niet alleen de machines in de cel verzorgen, maar ook eventuele perifere assen aansturen. Dit maakt deze machinebeladingsrobots een ideale keuze voor kleine cellen met beperkte automatisering.

Industriële robots kunnen op rails, vloeren, wanden en plafonds worden gemonteerd, waardoor ze dicht bij meerdere machines kunnen werken. Hierdoor wordt de doorvoer verhoogd en de productietijd gemaximaliseerd. Bovendien zijn bepaalde typen industriële robots speciaal ontworpen voor machinebelading, waardoor ze een waardevolle aanwinst zijn in elke productieomgeving. Door op deze manier een industriële robot in te zetten, kunt u uw efficiëntie en output sterk verbeteren.

Wij ontwerpen en leveren deze machinebeladingsrobots en meer geheel aangepast aan uw behoeften en vereisten. Onze ervaren en gespecialiseerde engineers geven u een volledig en eerlijk advies over de mogelijkheden van geautomatiseerde machinebelading voor uw bedrijf.

Ontdek de voordelen van flexibele machinebelading cobots

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve systemen om flexibele machinebelading cobots te ontwerpen die gedeeltelijk of volledig uw machinebelading automatiseren. Met onze machinebeladingsoplossingen kunt u rekenen op een kostenverlagende, optimaal efficiënte, veilige en nauwkeurige productie of bewerking. Onze cobots zijn compacter dan andere beladingsrobots, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Zonder programmeerkennis leren uw werknemers de cobots in een mum van tijd nieuwe taken aan. Zo zorgen wij voor een flexibeler en dynamischer productieproces. 

Onze machinebelading cobots nemen repetitieve en arbeidsintensieve taken over van uw werknemers om de veiligheid van uw werknemers te waarborgen. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Met slimme sensoren stoppen de cobots wanneer er druk op de machine wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld wanneer iemand tegen de robot aanvalt. Bovendien minimaliseren onze beladingsrobots het risico op menselijke fouten door saai en repeterend werk uit handen te nemen. De cobots verliezen geen concentratie, werken consistent en kunnen 's nachts doorwerken. U verhoogt dus uw productiviteit en kwaliteit. 

Verhoogde productiviteit en verlaagde arbeidskosten leiden tot meer winst en een kostenverlaging. De werknemers die voorheen verantwoordelijk waren voor de machine belading, kunnen zich nu focussen op uitdagender werk, zoals kwaliteitsinspecties. Met de automatiseringsoplossingen van JBS Tech kiest u dus voor een hogere kwaliteit, een optimale productie, kostenverlaging én gelukkiger personeel. 

Geautomatiseerde machinebelading oplossingen van JBS Tech

Bent u benieuwd naar wat JBS Tech voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden van geautomatiseerde machinebelading voor uw organisatie te bespreken. 

Contact opnemen

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...