Klanttevredenheid

Op deze pagina vindt u beoordelingen van onze klanten. Dit zijn allemaal klanten die wij in het verleden minimaal één, maar in sommige gevallen vaker geholpen hebben met een van onze uiteenlopende diensten zoals industriële automatisering, robotisering of engineering. 

Graag beoordelingen lezen van klanten die al door JBS Tech zijn geholpen? Bekijk dan hier onze beoordelingen of bekijk ook eens ons Google- en/of Facebook account. Wil je zelf ook een beoordeling achter laten? Dit kan via één van onderstaande opties, namelijk via Google of via Facebook. Alvast hartelijk bedankt!

Google reviews

Voor de klantenreacties bezoek je onze "Google Mijn Bedrijf" pagina binnen Google. Behoort u tot een van onze klanten? Laat dan een review achter.

Google reviews

Facebook reviews

Ook op onze Facebook pagina vindt u reviews van klanten die u voor zijn geweest. Zelf een review achterlaten? Log in op Facebook om een review achter te laten.

Google reviews
JBS Tech wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit de 10, gebaseerd op reviews van 5 klanten.
6 / 10

Bij Solarge B.V. Heeft JBS Tech ons ondersteund bij de opstart van de fabriek. De ondersteuning bestond daarbij uit twee takken. De eerste was het verzorgen van eerste-lijns onderhoud. De daarbij getoonde doortastendheid en flexibiliteit zijn daarbij als positief ervaren.

JBS heeft ons ook ondersteund met het doorvoeren van modificaties in de geleverde productie-installaties. Zo zijn er verschillende tafels gemaakt, is er een afzuigsysteem geïmplementeerd en zijn er verbeteringen aan de installaties aangebracht. Hier is een can-do attitude getoond is er middels een wekelijkse voortgangsrapportage de status van de projecten open gecommuniceerd.

-Patrick Roegies
10 / 10

Helemaal tevreden en super klantvriendelijk!
Medewerkers hebben goed geholpen bij vragen

-Sam Van Alfen
10 / 10

Professioneel, goed contact gehad

-Jarno de Jong
10 / 10

Uitstekend werk verricht door deze vakmannen. 

-Jouri Brosens
10 / 10

Goede en duidelijke afspraken,vakwerk op zijn plaats.

-Mohamed el amrani
Aan het laden...