Betrouwbare productie en industriële inspecties met een inspectierobot

Een regelmatige kwaliteitscontrole van zowel producten als apparatuur is van cruciaal belang. Industriële inspecties waarborgen de kwaliteit en veiligheid van uw machines. En productie inspecties stellen u in staat om hoogwaardige producten van een constante kwaliteit te produceren. Handmatige kwaliteitscontroles en inspecties kunnen arbeidsintensief, onnauwkeurig en soms zelfs gevaarlijk zijn. Daarom biedt JBS Tech geautomatiseerde robotoplossingen voor verscheidene soorten inspecties. Wij bieden inspectie robots die de kwaliteit en veiligheid van uw productie en systemen waarborgen, optimaal nauwkeurig defecten detecteren en betrouwbare kwaliteit garanderen. Inspectie robotica combineert sensoren met vernieuwende software die wij op maat voor u ontwikkelen.

inspectie robot

De robotoplossingen voor productie inspectie van JBS Tech

Een trend binnen de inspectie robotica is de implementatie van cobots. Cobots, ofwel collaboratieve robots, zijn compacter dan andere industriële robots. Deze inspectie robots nemen daardoor minder plek in en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien zijn cobots sneller, flexibeler en goedkoper dan andere robots. En zoals de naam al doet vermoeden, werken cobots in samenwerking met de mens. Uw inspectietechnicus voert samen met een cobot productinspecties uit die veiliger, nauwkeuriger en efficiënter verlopen.

Cobots bieden talloze mogelijkheden op het gebied van kwaliteitstesten en inspecties. Zo kan een inspectierobot bijvoorbeeld nauwkeuriger visuele inspecties uitvoeren door middel van inspectiecamera's. Cobots met nauwkeurige maatvoering en optische zoom detecteren barsten of defecten die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn. Ook kunnen deze inspectie robots voorwerpen, zoals printplaten of laboratorium monsters, in de machine plaatsen en sorteren.

Bij JBS Tech realiseren onze ervaren experts robotoplossingen voor inspectie op maat. Wij denken met u mee en ontwerpen passende inspectie robotica met uiteenlopende inspectiemogelijkheden. Met onze robotoplossingen voor inspectie profiteert u van een kortere testtijd, een hogere nauwkeurigheid en een optimale productiviteit van uw werknemers. Samen met collaboratieve inspectierobots voeren uw werknemers efficiënte chiptesten, touchscreen device testen, PCB-testen en talloze andere productie inspecties uit. Door middel van sensoren, camera's, laser scanners en meer kunt u uw klanten of afnemers garanderen van een constante en optimale productkwaliteit.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Industriële inspecties automatiseren

Industriële inspecties zijn essentieel in haast alle industriële sectoren. Kwaliteitsinspecties van systemen waarborgen de veiligheid op de vloer en voorkomen stilstanden van systemen en machines. Deze systemen en machines worden alsmaar complexer en kunnen soms gevaarlijk zijn om handmatig te inspecteren. Denk bijvoorbeeld aan infrastructuren waarbij steigers noodzakelijk zijn voor de inspectie, ondergrondse infrastructuren of systemen met brandbare componenten. Het is dan ook logisch dat de overheid constant strengere regels omtrent veiligheid opstelt. Met inspectie robotica kunt u op een veilige en nauwkeurige wijze industriële inspecties uitvoeren. Daarom zetten wij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van metaal- en elektrotechniek in om uw organisatie te voorzien van inspectie robots die optimaal aansluiten op uw wensen en behoeften.

Veiligheid en productkwaliteit zijn van essentieel belang voor iedere organisatie. Zelfs kleine defecten in uw systemen kunnen uw productkwaliteit in gevaar brengen. Onze robotoplossingen op het gebied van inspectie detecteren zelfs de kleinste defecten. Dit is van essentieel belang voor het voorkomen van defecten die uw infrastructuur kunnen beschadigen of zelfs stopzetten. Bij JBS Tech realiseren onze experts vernieuwende en innovatieve inspectie robots waarmee u kwaliteitsinspecties sneller, secuurder en veiliger kunt uitvoeren.

Onze robotoplossingen voor industriële inspecties kunnen op afstand bediend worden. Uw personeel hoeft dus geen gevaarlijke ruimtes te betreden of gevaarlijke apparatuur handmatig te inspecteren. Onze wendbare en flexibele inspectie robots kunnen elke ruimte betreden, ongeacht de oppervlakte, vorm of hoogte van de infrastructuur. Wij denken met u mee en ontwerpen de inspectierobot die aansluit op uw systemen. Met onze geavanceerde inspectietechnologie waarborgt u de veiligheid van uw werknemers en de integriteit van uw productiemiddelen. Zo helpen wij u aan zelfs de strengste inspectie-eisen te voldoen.

Ontdek de voordelen voor industriële en productie inspectie met inspectie robots

JBS Tech is uw partner in de automatisering van uw industriële en productie inspectie. Met onze inspectie robots kunt u rekenen op een snelle, nauwkeurige en efficiënte kwaliteitsinspectie. De innovatieve sensoren, camera's en laser scanners stellen u in staat om op afstand zelfs de kleinste defecten, barsten, corrosie en krassen te detecteren. Met de inspectierobotoplossingen van JBS Tech profiteert u van:

 • Nauwkeurige en uitgebreide inspectie;
 • Overzichtelijke realtime rapporten van defecten;
 • Verbeterde productkwaliteit en systeemkwaliteit;
 • Verhoogde productiviteit door complete of gedeeltelijke automatisering;
 • Verhoogde veiligheid voor uw werknemers met inspectierobots op afstand en optimale industriële inspecties van uw systemen en infrastructuren;
 • Geminimaliseerde stilstandtijd van productiemiddelen door secure en betrouwbare kwaliteitsmetingen;
 • Kostenverlaging door tijdige detecties van kleine defecten waardoor grotere problemen voorkomen kunnen worden.

Bent u benieuwd naar wat JBS Tech voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact opnemen

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...