Robotiseringsoplossing van JBS Tech

Steeds meer bedrijven integreren robotisering in hun productieproces. Dat is een goed idee, want robotisering maakt de productie goedkoper, efficiënter en sneller. Heeft u een personeelstekort, beperkte ruimte of wilt u uw productieproces optimaliseren? Dan is een robotiseringsoplossing van JBS Tech precies waar u naar op zoek bent.

Robotisering: efficiënt en kostenbesparend

Robotisering maakt uw productieproces efficiënter en goedkoper. Doordat industriële robots flexibel te programmeren en flexibel inzetbaar zijn, kunnen wij oplossingen leveren waarbij wij uw productieproces optimaliseren. Hiervoor zijn geen grote aanpassingen nodig aan uw productielijn. Wij denken met u mee en leveren technische automatisering op maat.

Probleemloos verloop

Robotisering vervangt handwerk, waardoor processen probleemloos verlopen. Daarnaast krijgt u met het gebruik van robots een overzichtelijk inzicht in de kwaliteit, de snelheid en de positie van uw producten. Sommige robots zijn flexibel inzetbaar aan de lijn en kunnen diverse handelingen uitvoeren, terwijl andere robots optimaal ontworpen zijn op een bepaalde taak binnen het productieproces. Robotisering maakt uw productie een stuk efficiënter. Deze oplossingen kunnen namelijk op een hogere snelheid werken dan met de hand mogelijk is. Voor die snelheid levert u niets in op het gebied van precisie. Hierdoor kunt u rekenen op een kortere productietijd met een uitstekende en constante kwaliteit. De hoge nauwkeurigheid die robotisering biedt, zorgt ervoor dat menselijke fouten tot een minimum worden gebracht. Robotisering levert daardoor een hoge kostenbesparing en efficiency.

Veiligheid op de werkvloer

Ten slotte waarborgt deze oplossing de veiligheid van uw werknemers en verbetert deze oplossing de arbeidsomstandigheden. Zwaar, belastend, onveilig en repeterend werk wordt door middel van robotisering uit handen genomen. Hierdoor creëren robots meer tijd voor uw werknemers om te besteden aan andere taken.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Cobots van Doosan Robotics: samenwerking tussen mens en robot

Cobots, ofwel collaboratieve robots, hebben meerdere voordelen ten opzichte van robots. Zo zijn cobots flexibeler, kostenbesparender en sneller dan andere robots. In samenwerking met Dormac Cobots verhogen wij de prestaties van collaboratieve robots.

Dormac Cobots is voornamelijk actief als officiële distributeur van Doosan Robotics. De Dormac Cobot is kenmerkend door zijn betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit. Er zijn meerdere varianten van cobots te verkrijgen bij Dormac Cobots. Het is ook mogelijk om eventuele aanpassingen aande cobot te verrichten, zodat wij optimaal kunnen voldoen aan uw behoeften. Er zitten zes geïntegreerde krachtsensoren gemonteerd op de cobot, die samenwerkt met uw personeel en om arbeidsongevallen te voorkomen. Op het moment dat deze krachtsensoren weerstand detecteren, wordt de motor direct uitgeschakeld voor de veiligheid van uw medewerkers. De motoren worden hierdoor minder belast waardoor u kunt profiteren van een lange levensduur en hogere nauwkeurigheid. De materialen en onderdelen zijn van hoogstaande kwaliteit waardoor de cobots krachtiger en geschikter zijn voor de industriële markt. Samen met Dormac Cobots zorgen wij ervoor dat u de meest geschikte cobot kan toepassen binnen uw productieproces! 

De Cobots van Dormac nemen daarnaast minder ruimte in dan andere robots en zijn bovendien goedkoper dan andere robots. Vooral voor veel kleinere bedrijven is dit zeer voordelig. Deze collaboratieve robots zijn door hun kleine omvang makkelijk te verplaatsen. Dat is handig, want cobots kunnen een hoge diversiteit aan handelingen uitvoeren. Dit biedt de mogelijkheid om de cobot te verplaatsen via een mobiele unit waardoor de cobot veelzijdig inzetbaar is. Mochten er speciale wensen zijn voor dergelijke systemen, dan kan Dormac deze zelf ontwikkelen en bouwen.  

Robotisering door JBS Tech

JBS Tech is uw partner in het leveren van technische componenten voor robotisering. Wij bieden oplossingen op het gebied van automatisering waarbij wij het productieproces optimaliseren en de  productielijn zo efficiënt mogelijk inrichten. Wij ontwikkelen en innoveren constant, waardoor u profiteert van de nieuwste technologieën. Naast het leveren van robotica, bieden onze engineers tevens de opties om robot-toepassingen te optimaliseren en te onderhouden. Zij zetten hun expertise op het gebied van robotisering in om u te adviseren over het optimaal inzetten en onderhouden van robotica.  

Bent u benieuwd naar wat JBS Tech voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...