Diverse servicemonteur vacatures

Werkgebied Noord-Brabant Limburg

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben jij vast op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als monteur / engineer in de regio Noord-Brabant & Limburg.

JBS Tech heeft meerdere vacatures als service monteur vacant. Zeker als je woonachtig bent in Noord-Brabant of Limburg of juist op zoek bent naar een baan in werkgebied Limburg of Noord-Brabant.

Engineering vacatures bij JBS Tech

Wij zoeken momenteel:

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de techniek? Dus ben jij de vakman of –vrouw met oog voor de klant? Heb jij echt passie voor de techniek en draag je dat ook uit? Als servicemonteur zijn uiteenlopende installaties je specialiteit. Je stelt ze zonder problemen in bedrijf, voert onderhoud, keuringen en reparaties uit. Verder is belangrijk dat je als servicemonteur oog hebt voor de klant en oplossingsgericht handelt. Wij zijn doorlopend op zoek naar servicemonteurs die gespecialiseerd zijn in machine- en installatie onderhoud. Rasechte service engineers / service monteurs die zonder problemen in machines in bedrijf kunnen stellen, onderhouden en keuringen alsook reparaties kunnen uitvoeren.

Wat denk je verder van een vaste baan, goede verdiensten en gezellige collega’s? Als dit voor jou ook de belangrijkste zaken zijn die ervoor zorgen dat je elke dag met veel plezier aan het werk gaat, dan bieden we je graag de baan waar je elke dag fluitend naartoe gaat. Naast goede arbeidsvoorwaarden en een afwisselende werksituatie kun je jezelf bij diverse opdrachtgevers maximaal ontwikkelen. Uitgerust met goed gereedschap en werkkleding kun je direct aan de slag.

We nodigen je uit op één of meerdere van de bovenstaande vacatures te klikken om meer te achterhalen.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Locatie

JBS-Tech is gevestigd in Weert aan de Copernicusstraat 11 - 13 op bedrijven terein Kampershoek te Weert naast de A2. We zijn dus goed bereikbaar vanuit Tilburg en Den Bosch via Eindhoven ( Noord-Brabant ). Ook via de A2 v.w.b. Roermond, Echt & Sittard-Geleen ( Limburg ). Venlo & Panningen Helden via de N275 Nederweert.

Monteur engineer + woonachtig in de buurt van:

Noord-Brabant of Limburg?

Weert ligt dicht bij Nederweert, Ospel, Heythuysen / Soerendonk Leudal en Budel. Ons bedrijf is gemakkelijk bereikbaar vanuit Noord-Brabant via de N266 vanuit regio Asten, Someren, Deurne, Helmond, Mierlo en Heusden. Via de N275 vanuit omgeving Meijel, Helden, Maasbree, Heythuysen, Haelen, Neer & Panningen. Uiteraard ook via de A2 in de buurt van Baexem, Grathem, Heel / Panheel, Thorn, Ell, Hunsel, Kelpen, Neeritter, Ittervoort, Swartbroek ( Limburg ) Of de A2 vanuit Eindhoven, Maarheeze, Sterksel, Leende, Valkenswaard, Heeze & Geldrop. Het zou helemaal ideaal zijn dus als je zelf woonachtig bent ( of wordt ) in de één van de hierboven genoemde plaatsen!

Overzicht engineering vacatures

Bekijk hier alle vacatures als monteur

Interesse?

Stuur ons direct een mail of bel meteen bij interesse via deze pagina:

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...