JBS Tech cobots specialist & leverancier

De populariteit van de collaboratieve robot, ook wel de 'cobot' genoemd, is sterk aan het toenemen. De toepassing van cobots stelt bedrijven in staat om koploper te worden binnen de branche door het productieproces te optimaliseren en kostenverlaging te realiseren middels een hogere efficiency op de werkvloer. Ook kunnen cobots uitkomst bieden voor functies waar weinig personeel voor te vinden is. Samen met onze partner Dormac Cobots realiseren wij cobots op maat!

Doosan cobot

Doosan Cobots

JBS Tech is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en leveren van collaboratieve robots voor de industrie. Wij hebben ervaring met het automatiseren van het productieproces door middel van cobots in te voeren in bedrijfsprocessen. Bij JBS Tech staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen door onze krachten samen te voegen. Wij staan klaar om uw bedrijf te voorzien van Doosan Robots.

Doosan cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Doosan Robotics biedt een product van wereldklasse met zes gezamenlijke koppelsensoren (M- en H-serie), vijf verschillende werkruimten en tal van internationale certificeringen, die allemaal samenwerken om een uniek geoptimaliseerde, veilige omgeving te creëren.  

Wanneer geschikt

Onze opdrachtgevers kiezen ervoor om cobots te gebruiken in plaats van andere robots omdat ze goedkoper, sneller en flexibeler zijn. Cobots kunnen worden ontworpen in de robotopstellingen volgens voorkeur of aangepaste ontwerpbehoeften. Cobots zijn compact, snel, goedkoper, verplaatsbaar en in staat om samen te werken met de mens. De cobot opstellingen ontwerpen wij altijd op maat en op wens van de klant.

Lagere kosten

Veel klanten kiezen een cobot voor hun bedrijf vanwege de lagere kosten in vergelijking met robots die dezelfde taken kunnen verrichten en die al langer op de markt zijn ( traditionele industriële robotica). Een uitkomst voor veel kleine(re) bedrijven welke misschien niet genoeg ruimte binnen hun budget hebben voor dure machines.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Voordelen van een cobot in bedrijf

Cobots zijn compact, makkelijk verplaatsbaar en daardoor overal in een productieproces inzetbaar want ze in staat om verschillende taken uit te voeren.

Verder zijn ze ook snel te gebruiken, kunnen voor 24/7 productie zorgen + de ingebouwde veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat medewerkers in de buurt veilig blijven. Tevens zijn de cobot eigenschappen: een laag stroomverbruik, een hoge duurzaamheid en consistentie in kwaliteit en eenvoudig te programmeren met software en apps. Nieuwe taken kunnen ook nog eens in een mum van tijd worden aangeleerd.

Interesse in een gratis adviesgesprek?

De cobotopstellingen die wij ontwerpen zijn altijd afgestemd op de wensen van onze klanten. Het installatie- en programmeerproces is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.
Wij maken graag kennis met jou en je organisatie, wat we meteen combineren met een vrijblijvend advies. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

pick and place cobot

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...