Robots voor logistiek en handling

De vraag in de logistieke sector blijft enorm groeien. Duurzaam verpakken, snelle levering, meer maatwerk en hogere kwaliteit worden verwacht van distributiecentra, producenten en andere bedrijven. Om concurrerend te blijven, zijn de automatisering van logistiek en handling en dus de automatisering van uw magazijn, fabriek of andere bedrijfsruimte onontbeerlijk. Daarom maken onze ervaren engineers gebruik van geavanceerde en innovatieve systemen om logistiek en handling efficiënter, sneller en veiliger te maken. Met onze oplossingen profiteert u van volledig geautomatiseerde distributiecentra. Denk aan robot handling in de logistiek om uw verpakking systeem te automatiseren middels een verpakkingsmachine. Met onze vernieuwende oplossingen op het gebied van bin picking en verpakkingsautomatisering met verpakkingsmachines maken wij uw processen in logistiek en handling flexibeler, dynamischer en sneller. 

verpakkingsrobot logistiek en handling

Logistiek en handling automatiseren

Bij JBS Tech zijn we gespecialiseerd in het leveren van technische automatiseringsoplossingen die logistiek en afhandeling efficiënter maken. Onze ingenieurs zijn experts in het ontwerpen en bouwen van machines en systemen die de productiviteit en efficiëntie van de logistiek en handling in uw bedrijf verbeteren. We begrijpen hoe belangrijk het is om voorop te blijven lopen. Daarom bieden we altijd innovatieve oplossingen die u helpen uw bedrijf te laten groeien.

Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is. Daarom bieden we op maat gemaakte technische automatiseringsoplossingen om aan de behoeften van elk afzonderlijk bedrijf te voldoen. Of u nu machines, systemen, installaties of productielijnen nodig heeft, onze engineers hebben de expertise en ervaring om de klus goed te klaren. Met onze flexibele aanpak en passie voor innovatie helpen wij u om uw productieproces te stroomlijnen, optimaliseren en kosteneffectiever te maken. Wij denken met u mee en leveren automatiseringsoplossingen op maat. Zo kunnen wij robots, cobots, machines, installaties en software realiseren die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Ook voor 2D of 3D tekeningen, prototypes, calculaties en concepten bent u bij onze monteurs, engineers en ingenieurs aan het juiste adres. Dus als u op zoek bent naar een turnkey totaaloplossing om uw logistiek en handling te automatiseren, zoek dan niet verder dan JBS Tech.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Logistiek en handling automatiseren met de machines en systemen van JBS Tech

Bij JBS Tech denken wij met u mee en realiseren wij automatisering en robotisering op maat voor uw bedrijf. Onze ingenieurs en monteurs zetten hun jarenlange ervaring en expertise in om uw logistiek en handling te automatiseren. Door middel van de automatisering van uw logistiek en handling, helpen wij u uw processen efficiënter, sneller, veiliger en goedkoper te maken. Geautomatiseerde logistiek en handling kunnen wij op uiteenlopende manieren realiseren.

Geautomatiseerde logistiek en handling met de machines van JBS

De ingenieurs, engineers en monteurs van JBS Tech zijn gespecialiseerd in machinebouw voor de industrie. Wij ontwerpen en realiseren machines op maat om uw logistiek en handling te optimaliseren. Wij bouwen machines specifiek voor uw bedrijf en zorgen ervoor dat elke machine voldoet aan alle veiligheids- en hygiënevoorwaarden. De experts van JBS Tech geven u een eerlijk en professioneel advies over de mogelijkheden van machines voor het automatiseren van de logistiek en handling binnen uw bedrijf.

Bij JBS Tech zijn we gespecialiseerd in het afstemmen van innovatieve, creatieve en eenvoudige oplossingen om significante waarde te creëren binnen uw bedrijfsproces. Door elke specifieke situatie zorgvuldig te onderzoeken en uw wensen en vereisten in kaart te brengen, zijn we in staat machines te bouwen die zijn geoptimaliseerd voor uw behoeften. Of u nu aanpassingen nodig heeft aan de constructie van apparatuur of een upgrade van nieuwe software, ons team staat klaar om een oplossing te leveren die de efficiëntie, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid in uw industriële omgeving zal verhogen. Om aan de slag te gaan doen we een inventarisatie om verbetermogelijkheden binnen uw bedrijf in kaart te brengen. Hierdoor zijn we in staat om oplossingen te bedenken en te implementeren die een positieve impact hebben op onze klanten.

Automatisering en robotisering met speciale machines

Heeft u speciale machines nodig om uw logistiek en handling te automatiseren? Ook voor onconventionele machines bent u bij JBS Tech aan het juiste adres. 

Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmachine voor verpakkingsautomatisering van zowel food als non-food. Onze engineers, ingenieurs en monteurs denken met u mee en leveren verpakkingsmachines op maat. Denk bijvoorbeeld aan palletisers die ook kunnen verpakken, dekselaanbrengers, vulmachines en meer. Verpakkingsmachines zijn een essentieel onderdeel van elke productielijn. Ze moeten snel, betrouwbaar en duurzaam zijn om aan de eisen van een drukke fabriek te kunnen voldoen. Tegelijkertijd moeten ze ook voldoen aan alle voedselveiligheidsvoorschriften voor foodartikelen en hygiënevoorschriften voor onder meer het verpakken van farmaceutische producten. Engineering bedrijf JBS Tech levert verpakkingsmachines van topkwaliteit die dat kunnen. Onze engineers bieden de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat elk product goed verpakt en verkoopklaar is.

JBS Tech is specialist in speciale machinebouw, met jarenlange ervaring in engineering, ontwikkeling en implementatie. Onze focus ligt op een zorgvuldige afweging van uw specifieke doel en het bedenken van een unieke oplossing op maat. Wij kunnen complete machines of gereedschappen bouwen en instellen, of compartimenten van een machine maken voor optimalisatie van het proces. Wij verzorgen het gehele traject van ontwikkeling tot installatie en testen. We hebben ervaring op het gebied van onder meer CE-machinebeveiliging, productlogistiek en mechanisatie van handmatige productie. Door speciale machinebouw in uw bedrijf te implementeren, kunt u uw logistiek en handling effectiever, efficiënter en gebruiksvriendelijker maken.

Gebruikt u momenteel een specifieke machine in uw bedrijf, maar bent u niet 100% tevreden? JBS Tech kan u helpen uw huidige machine, gereedschap of compartiment te verbeteren. Wij garanderen een optimale tevredenheid door analyses uit te voeren, pijnpunten weg te nemen en eventueel bij te sturen. Onze medewerkers zijn bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van CE-markering en veiligheidsvoorschriften. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw machine aan de norm voldoet.

Technische automatisering van uw logistiek en handling

Bij JBS Tech zijn we gespecialiseerd in het leveren van technische systemen voor industriële bedrijven die op zoek zijn naar technische automatisering van hun logistiek en handling. Onze ervaren experts zullen u voorzien van eerlijk advies en professionele ondersteuning om u te helpen het juiste systeem voor uw bedrijf te vinden. Met jarenlange ervaring in het veld zijn we ervan overtuigd dat we u de best mogelijke oplossing voor uw bedrijf kunnen bieden.

Het installeren van een nieuw technisch systeem is een belangrijk proces voor uw bedrijf. Het is van vitaal belang dat uw logistiek en handling zo snel en soepel mogelijk kan doorgaan. Dit betekent dat er vooraf een zorgvuldige planning moet plaatsvinden om de overgang van oude systemen naar onze innovatieve en geavanceerde technische systemen te vergemakkelijken.

Hoe eerder we met deze veranderingen aan de slag gaan, hoe beter! Ons team zal u helpen om de optimale tijd te bepalen zodat u geen klanten verliest.

Productie automatisering door JBS Tech

Als u een industrieel productiebedrijf heeft en op zoek bent naar manieren om uw bedrijfsprocessen te automatiseren, kan JBS Tech u helpen. Wij bieden systemen aan op het gebied van bijvoorbeeld verwerking, assemblage, inspectie of materiaalverwerking waarmee u uw productieprocessen, waaronder logistiek en handling, kunt automatiseren. Door naar de behoeften van uw bedrijf te luisteren en met u mee te denken, kunnen we bepalen welke systemen het beste aansluiten op uw specifieke behoeften. Onze ervaren experts geven u eerlijk en professioneel advies om u te helpen de ideale oplossing voor geautomatiseerde logistiek en handling voor uw bedrijf te vinden.

Productie automatisering is cruciaal voor uw bedrijf om concurrerend te blijven. Door specifieke logistieke en handling taken te automatiseren, profiteert u van een optimale efficiency, verhoogde nauwkeurigheid en kostenverlaging. 

JBS Tech biedt een scala aan systemen die u helpen bij het automatiseren van verschillende aspecten van de logistiek en handling. Hierbij kunt u aan automatiseringsoplossingen denken in:

 • Pick and place
 • Verwerking
 • Etikettering
 • Positionering
 • Oriënteren en toevoeren
 • Controle
 • Transporteren
 • Codering
 • En nog veel meer

Geautomatiseerde distributiecentra en bedrijven met de robots en cobots van JBS Tech

Geautomatiseerde distributiecentra zijn onmisbaar voor logistiek en handling. De automatisering van uw magazijn neemt het repetitieve werk van verpakken, palletiseren en andere logistieke taken uit handen van uw werknemers door middel van slimme robots en cobots. Uw werknemers kunnen zich daardoor focussen op meer uitdagende taken. Met robots in de logistiek en handling optimaliseert u de efficiency, veiligheid en waarborgt u consistente kwaliteit in uw distributiecentrum. Bij JBS Tech denken wij met u mee en realiseren wij compleet geautomatiseerde distributiecentra die perfect aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Spannende nieuwe mogelijkheden maken automatisering van uiteenlopende logistieke taken binnen uw magazijn mogelijk. Denk aan verpakking automatisering, bin picking, pick and place en palletiseren. 

Wij bieden u turnkey totaaloplossingen voor de automatisering van logistiek en handling. Het ontwerp van cobotopstellingen, onderhoud en reparaties laat u aan ons over om een optimale productiviteit te waarborgen. Onze robots voor logistiek en handling zijn compact en gemakkelijk verplaatsbaar. Zonder programmeerkennis kunnen uw werknemers de cobots eenvoudig nieuwe taken aanleren. Op die manier kunt u de cobots op dagelijks verschillende plekken en voor dagelijks verschillende taken inzetten. Zo maken wij uw distributiecentrum flexibeler en dynamischer.

Automatisering van logistiek en handling, zoals verpakkingsautomatisering en bin picking robots, kunnen op een hoog tempo pick and place en verpakkingstaken overnemen. In tegenstelling tot mensen, voeren onze robots logistieke taken op een constante snelheid en nauwkeurigheid uit. U kunt uw afnemers en klanten garanderen van een consistent hoge kwaliteit tegen verlaagde kosten. Uw werknemers worden verlost van repetitief en arbeidsintensief werk. Zij werken samen met de cobots en robots om overzicht te houden op het proces en kwaliteitsinspecties uit te voeren. 

Logistiek en handling cobot

Ontdek onze bin picking cobots

Bin picking cobots zijn collaboratieve robots die compacter, sneller en goedkoper zijn dan andere bin picking robots. Dat maakt cobots ideaal voor mkb-bedrijven en voor organisaties die een hoge mate van flexibiliteit wensen. Bin picking cobots worden verrijkt met een grafische interface op een telefoon of tablet. Hierdoor is het eenvoudig om zonder programmeerkennis de cobots nieuwe taken aan te leren. Bovendien zijn de cobots flexibel, doordat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn. U zet uw bin picking cobot dus op de plek waar deze op dat moment nodig is. 

Samen met onze partner Dormac Robotics bieden wij u Doosan Cobots op maat. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Deze robots hoeven dus niet afgescheiden te worden met hekken. Uw medewerkers werken samen met onze bin picking robots en kunnen deze robots met de hand stilzetten. Wanneer er druk op de cobots wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld als iemand tegen een cobot aanvalt, stopt het systeem onmiddellijk. Met onze bin picking robots bevordert u dus de veiligheid in het magazijn.

Onze bin picking cobots werken met een 3D visionsysteem om random bin picking mogelijk te maken. De cobots kunnen verschillende producten of onderdelen van elkaar onderscheiden en ordenen. Onze bin picking cobots kunnen dus zelf producten of onderdelen één voor één op de lopende band leggen of in de juiste dozen verpakken, wat de automatisering van logistiek en handling binnen uw organisatie ongeëvenaard maakt. 

Onze ervaren engineers denken met u mee en maken gebruik van innovatieve systemen, zoals slimme software, visionsystemen, machine learning en artificial intelligence, om automatiseringsoplossingen te realiseren die aansluiten op uw wensen en behoeften.

Interesse in een gratis adviesgesprek?

Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise in om cobotopstelling en robots te ontwikkelen die perfect passen binnen uw organisatie. U profiteert van geautomatiseerde distributiecentra die productiever, veiliger en nauwkeuriger logistieke en handling taken uitvoeren tegen lagere kosten. Bent u benieuwd naar wat JBS Tech kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...