Robots voor logistiek en handling

De vraag in de logistieke sector blijft enorm groeien. Duurzaam verpakken, snelle levering, meer maatwerk en hogere kwaliteit worden verwacht van distributiecentra. Om concurrerend te blijven, zijn de automatisering van logistiek en dus de automatisering van uw magazijn onontbeerlijk. Daarom maken onze ervaren engineers gebruik van geavanceerde en innovatieve systemen om logistiek en handling efficiënter, sneller en veiliger te maken. Met onze oplossingen profiteert u van volledig geautomatiseerde distributiecentra. Denk aan robot handling in de logistiek om uw verpakking systeem te automatiseren. Met onze vernieuwende oplossingen op het gebied van bin picking en verpakkingsautomatisering maken wij uw processen in logistiek en handling flexibeler, dynamischer en sneller. 

Geautomatiseerde distributiecentra met de robots en cobots van JBS Tech

Geautomatiseerde distributiecentra zijn onmisbaar voor logistiek en handling. De automatisering van uw magazijn neemt het repetitieve werk van verpakken, palletiseren en andere logistieke taken uit handen van uw werknemers door middel van slimme robots en cobots. Uw werknemers kunnen zich daardoor focussen op meer uitdagende taken. Met robots in de logistiek en handling optimaliseert u de efficiency, veiligheid en waarborgt u consistente kwaliteit in uw distributiecentrum. Bij JBS Tech denken wij met u mee en realiseren wij compleet geautomatiseerde distributiecentra die perfect aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Spannende nieuwe mogelijkheden maken automatisering van uiteenlopende logistieke taken binnen uw magazijn mogelijk. Denk aan verpakking automatisering, bin picking, pick and place en palletiseren. 

Wij bieden u turnkey totaaloplossingen voor de automatisering van logistiek en handling. Het ontwerp van cobotopstellingen, onderhoud en reparaties laat u aan ons over om een optimale productiviteit te waarborgen. Onze robots voor logistiek en handling zijn compact en gemakkelijk verplaatsbaar. Zonder programmeerkennis kunnen uw werknemers de cobots eenvoudig nieuwe taken aanleren. Op die manier kunt u de cobots op dagelijks verschillende plekken en voor dagelijks verschillende taken inzetten. Zo maken wij uw distributiecentrum flexibeler en dynamischer.

Automatisering van logistiek en handling, zoals verpakkingsautomatisering en bin picking robots, kunnen op een hoog tempo pick and place en verpakkingstaken overnemen. In tegenstelling tot mensen, voeren onze robots logistieke taken op een constante snelheid en nauwkeurigheid uit. U kunt uw afnemers en klanten garanderen van een consistent hoge kwaliteit tegen verlaagde kosten. Uw werknemers worden verlost van repetitief en arbeidsintensief werk. Zij werken samen met de cobots en robots om overzicht te houden op het proces en kwaliteitsinspecties uit te voeren. 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Ontdek onze bin picking cobots

Bin picking cobots zijn collaboratieve robots die compacter, sneller en goedkoper zijn dan andere bin picking robots. Dat maakt cobots ideaal voor mkb-bedrijven en voor organisaties die een hoge mate van flexibiliteit wensen. Bin picking cobots worden verrijkt met een grafische interface op een telefoon of tablet. Hierdoor is het eenvoudig om zonder programmeerkennis de cobots nieuwe taken aan te leren. Bovendien zijn de cobots flexibel, doordat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn. U zet uw bin picking cobot dus op de plek waar deze op dat moment nodig is. 

Samen met onze partner Dormac Robotics bieden wij u Doosan Cobots op maat. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Deze robots hoeven dus niet afgescheiden te worden met hekken. Uw medewerkers werken samen met onze bin picking robots en kunnen deze robots met de hand stilzetten. Wanneer er druk op de cobots wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld als iemand tegen een cobot aanvalt, stopt het systeem onmiddellijk. Met onze bin picking robots bevordert u dus de veiligheid in het magazijn.

Onze bin picking cobots werken met een 3D visionsysteem om random bin picking mogelijk te maken. De cobots kunnen verschillende producten of onderdelen van elkaar onderscheiden en ordenen. Onze bin picking cobots kunnen dus zelf producten of onderdelen één voor één op de lopende band leggen of in de juiste dozen verpakken, wat de automatisering van logistiek en handling binnen uw organisatie ongeëvenaard maakt. 

Onze ervaren engineers denken met u mee en maken gebruik van innovatieve systemen, zoals slimme software, visionsystemen, machine learning en artificial intelligence, om automatiseringsoplossingen te realiseren die aansluiten op uw wensen en behoeften.

Interesse in een gratis adviesgesprek?

Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise in om cobotopstelling en robots te ontwikkelen die perfect passen binnen uw organisatie. U profiteert van geautomatiseerde distributiecentra die productiever, veiliger en nauwkeuriger logistieke en handling taken uitvoeren tegen lagere kosten. Bent u benieuwd naar wat JBS Tech kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...