Waarom kiezen voor JBS Tech?

We zijn een jong team met samen vele jaren ervaring, gedreven in werkzaamheden binnen de machinebouw en engineering. Als machinebouw- en engineeringsbedrijf hebben we ons met name gespecialiseerd in technische, industriele automatisering zoals robotisering.

Hardware engineers

Kernwaarden van JBS Tech

Onze handelswijze is proactief, betrokken en resultaatgericht. We zorgen dat er maatwerk geleverd wordt op een snelle en kwalitatieve manier. Tevens staan we ook bekend om de betrouwbaarheid bij onze klanten. We zullen op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw probleem. Dit wordt gedaan aan de hand van kwaliteit, duurzaamheid, optimalisatie en kostenbesparing.

Wat zijn onze werkzaamheden?

JBS Tech helpt met het gehele traject van de industriële automatisering. We helpen bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële technische aspecten als machines, systemen, installaties of productielijnen. Iedere werkzaamheid, van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten, wordt zorgvuldig en serieus aangepakt. We zetten onze passie om in onze werkzaamheden en zorgen voor unieke oplossingen die uw bedrijf laten groeien!

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Certificering

Bij JBS Tech hebben we verschillende certificaten die aantonen dat we de werkzaamheden uit mogen voeren. Dit geeft aan dat we volgens de wet- en regelgeving te werk kunnen gaan. We zijn dagelijks bezig met verschillende veiligheidsanalyses en andere risico’s. We zorgen er voor dat problemen zo min mogelijk voorkomen en dat u zo lang mogelijk kunt profiteren van de nieuwe automatisering binnen het bedrijf. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via de volgende mogelijkheden: Tel +31 (0)6 37 52 81 96 of mail info@jbs-tech.nl.

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...