JBS Tech: uw partner in machinebouw en robotica 

JBS Tech bestaat uit een ervaren en deskundig team van engineers, monteurs en ingenieurs, gedreven in werkzaamheden binnen de machinebouw en engineering. Als machinebouwer en ingenieursbureau hebben we ons met name gespecialiseerd in technische, productie- en industriele automatisering zoals robotisering. Wij zetten industriële machinebouw en robotica in om bedrijfsprocessen binnen de industrie te automatiseren. U kunt daarbij denken aan het volledig automatiseren van magazijnen, logistieke automatisering en productie automatisering. Wij denken met u mee en leveren turn-key totaaloplossingen op maat. Zo helpen onze engineers u kosten te besparen, efficiency te verhogen en de werkvloer veiliger te maken voor uw werknemers. Daarvoor ontwerpen en leveren wij machines, industriële robots, cobot robotarmen en systeemsoftware op maat. 

Hardware engineers

Kernwaarden van JBS Tech

Onze handelswijze is proactief, betrokken en resultaatgericht. We zorgen dat er maatwerk geleverd wordt op een snelle en kwalitatieve manier. Tevens staan we ook bekend om de betrouwbaarheid bij onze klanten. We zullen op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw probleem. Dit wordt gedaan aan de hand van kwaliteit, duurzaamheid, optimalisatie en kostenbesparing. Wij denken met u mee en ontwerpen, produceren en leveren machines, infrastructuren, robot armen, industriële robots en systemen op maat. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en voorzien u van de beste oplossingen op het gebied van technische automatisering en robotisering. Als machinefabriek blijven wij continu innoveren en houden wij de ontwikkelingen op het gebied van industriële automatisering op de voet bij. Daardoor profiteert u van de meest geavanceerde en vernieuwende technologieën. Dit maakt JBS Tech úw ingenieursbureau in Limburg voor machinebouw en robotica.

Industriële automatisering en engineering

JBS Tech helpt als ervaren machinebouwer met het gehele traject van de industriële automatisering voor bedrijven. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden industriële technische aspecten als machines, systemen, installaties en productielijnen. U kunt daarbij denken aan software, industriële robots en speciale machinebouw, zoals CNC-draaibanken en lopende banden. Wij zetten industriële machinebouw, robotica en engineering in om bedrijven te helpen koploper te worden binnen hun industrie. Anno 2022 betekent dat dat wij naast machinebouw, robotica en systemen ook collaboratieve robots inzetten. Iedere werkzaamheid, van kleine modificaties tot grote nieuwbouwprojecten, wordt zorgvuldig en serieus aangepakt. Als machinebouwer en roboticabedrijf zetten wij onze passie om in onze werkzaamheden en zorgen voor unieke oplossingen die uw bedrijf laten groeien!

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Certificering

Bij JBS Tech hebben we verschillende certificaten die aantonen dat we de engineering en automatisering werkzaamheden uit mogen voeren. Dit geeft aan dat we volgens de wet- en regelgeving te werk gaan. We zijn dagelijks bezig met verschillende veiligheidsanalyses en andere risico’s. We zorgen er voor dat problemen zo min mogelijk voorkomen en dat u zo lang mogelijk kunt profiteren van de nieuwe automatisering binnen uw bedrijf. 

Meer weten over machinebouwer en robotica bedrijf JBS Tech?

JBS Tech is dé machinefabriek en engineerings bedrijf voor industriële robotica en machinebouw. Heeft u vragen of wilt u weten wat JBS Tech voor uw bedrijf kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen via de volgende mogelijkheden: Tel +31 (0)6 37 52 81 96 of mail info@jbs-tech.nl.

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...