Robotarm kopen

Een robotarm is een onmisbaar industrieel hulpmiddel voor alle bedrijven die werken in de logistiek en handling. Door een robot arm te kopen, verhoogt u uw efficiency, verlaagt u kosten, houdt u uw productkwaliteit optimaal en consistent en waarborgt u de veiligheid van uw werknemers. Wij hebben het hier over een robot arm, maar in feite wordt er bijna uitsluitend gebruik gemaakt van cobot armen in de industrie. Klik hier voor de verschillen tussen een robot en een cobot. Dan vraagt u zich misschien af: hoe werkt een robotarm eigenlijk? Een robot arm heeft gewrichten die flexibel bewegen. Het voordeel van een robot arm voor bedrijven is dat deze arm het repetitieve en zware werk van uw werknemers kan automatiseren. De robot armen van JBS Tech zijn eenvoudig te programmeren, waardoor een robot arm industrial taken flexibel kan uitvoeren met een hoge mate van nauwkeurigheid. Met een robotarm in uw fabriek of warehouse verhoogt u dus de efficiency en kwaliteit.

Industriële robot arm kopen

Voordelen van een industriële cobot / robot arm kopen

Een robot arm is een universeel hulpmiddel dat uiteenlopende toepassingen heeft. Voor zwaar werk is vaak een robot arm met een krachtige motor nodig. U kiest dan voor een grote industrial robot arm. Wilt u uw robotarm flexibel kunnen inzetten voor dagelijks veranderende taken? Dan kiest u voor een robotarm cobot. Van een camera robot arm tot een pick and place robot arm, de mogelijkheden van de robot arm in de industrie zijn eindeloos. De ervaren adviseurs van JBS Tech denken met u mee en ontwerpen de ideale robotarm opstelling voor uw bedrijf. 

Door middel van de gedeeltelijke of volledige robotisering en automatisering van uw bedrijf realiseren wij kostenbesparing op arbeidskosten, een verhoogde productiviteit en een consistente kwaliteit. De nauwkeurige robot arm van JBS Tech is eenvoudig te programmeren zonder programmeerkennis, waardoor uw medewerkers direct met de robots en cobots aan de slag kunnen. Ontdek onze robotoplossingen en ervaar de voordelen van een robot arm voor uw bedrijf.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Robotarmen bewerkingsmachines in de industrie 

Een van de toepassingen van een robot arm is automatisch schuren, afbramen en polijsten. Samen met onze partner Dormac Cobots leveren wij Doosan Cobots die veilig en met een zeer hoge precisie afbraam-, schuur- en polijsttaken automatiseren. De cobots zijn voorzien van een robotarm met ingebouwde koppelsensoren. Waar handmatig schuren, polijsten en afbramen zorgen voor grote kwaliteitsverschillen, maken deze koppelsensoren het mogelijk om met een constante kracht en snelheid te werken. Een robotarm cobot is dankzij zijn flexibele gewrichten en innovatieve sensoren nauwkeuriger, consistenter en breder inzetbaar dan mensen. Bij JBS Tech garanderen wij topkwaliteit op maat, waardoor u optimaal profiteert van de voordelen die een robot arm te bieden heeft.

De werking van de robot arm is eenvoudig en intuïtief. Aan de robotarm wordt een schuur- of polijstmachine gemonteerd. U programmeert de kracht en snelheid waarmee de robot te werk gaat en middels de gevoelige sensoren aan de robot arm, werkt de robot precies zoals u deze heeft ingesteld. 

Inspectie robotarmen in bedrijven

Industriële inspecties zijn essentieel om de veiligheid en werking van uw machines en infrastructuren te waarborgen. Een industriële robotarm stelt u in staat om op een veilige manier enorm nauwkeurige inspecties uit te voeren. Onze robot armen zijn voorzien van Smart Vision, waarmee deze industriële robots zelfs de kleinste barstjes en defecten kunnen detecteren. Met een camera robot arm of een foto robot arm kan uw inspectietechnicus de robot op een video volgen. Wij ontwerpen geavanceerde inspectierobots op maat die onveilige ruimtes en alle soorten terreinen kunnen inspecteren. 

Met een robot arm grijper kan de inspectierobot zelfs laboratorium monsters of printplaten in een machine plaatsen en sorteren. Een desktop robotarm is hier uitermate geschikt voor. Onze ervaren consulenten ontwikkelen een inspectie robotarm op maat die geheel voldoet aan de wensen en behoeften van uw bedrijf. 

Robot arm grijper

Machinebelading automatiseren middels industrial cobot / robotarmen

De robotisering en automatisering van uw bedrijf is niet compleet wanneer uw werknemers de machines handmatig moeten beladen en ontladen. Daarom maakt u gebruikt van de CNC robot arm van JBS Tech. Wij realiseren automatisering op maat door gebruik te maken van het brede begrip van CNC-machinebeladingssites. Onze engineers zetten hun kennis en jarenlange ervaring in om een hydraulic robot arm te ontwerpen die naadloos aansluit op uw CNC-machines. 

De CNC robot arm van JBS Tech is ideaal voor uiteenlopende CNC-machines. Denk bijvoorbeeld aan een freesmachine of draaibank. Door robot armen in CNC-machines in te zetten, profiteert u van efficiëntere en flexibelere machinebelading. Machinebelading robots met een hydraulic CNC robotarm werken met een constante kracht en snelheid, waardoor u een consistente productkwaliteit kunt garanderen.

Lassen automatiseren met een lasrobot / lascobot arm

Ook voor geautomatiseerd lassen en solderen is een industriële robot arm ideaal. Lassen en solderen zijn werkzaamheden die met uiterste concentratie en nauwkeurigheid uitgevoerd moeten worden. Voor mensen is dit repetitieve en precieze werk onmogelijk om met een consistent hoge kwaliteit uren vol te houden. Een robot arm machine biedt hierin de oplossing. 

Wij denken met u mee en realiseren een industrial robotarm met een flexibele werking. Onze robotarmen zijn geschikt voor onder meer solderen, hardsolderen en kunststoflassen. Voor kleine werkzaamheden kunnen wij tevens een desktop robot arm naar de behoeften van uw bedrijf creëren.

Lijmen en kitten robotarm voordelen voor bedrijven

Handmatig lijmen en kitten vergt tevens een hoge concentratie en precisie. Voor een hogere efficiency en een consistente kwaliteit maakt u gebruik van onze lijmen en kitten robots. De robot arm van de machine maakt gebruik van zes flexibele gewrichten om complexe bochtbewegingen en hellingen nauwkeurig en snel te kunnen uitvoeren. De robotarm is voorzien van een zuinige lijm- of kitdispenser die op de millimeter nauwkeurig lijm of kit gelijkmatig verdeelt. Voordelen van een robotarm met betrekking tot lijmen en kitten zijn een optimale nauwkeurigheid en minimale productverspilling.

Met robot armen logistiek en handling automatiseren

Om concurrerend te blijven is het tegenwoordig onontbeerlijk om uw logistiek en handling te automatiseren. De robotisering en automatisering van uw distributiecentra verhoogt de productiviteit en efficiency van uw logistieke processen aanzienlijk. Een gripper robot arm kan namelijk dag en nacht op een constante snelheid taken zoals pick and place, bin picking, assembleren en palletiseren uitvoeren. Neem met onze robotarm industrieel en logistiek werk dat saai, onveilig of repetitief is uit handen van uw werknemers, zodat zij zich op meer uitdagende taken kunnen focussen. 

Onze adviseurs en engineers zetten hun expertise en ervaring in om u te voorzien van een robot met een robot arm grijper op maat. Met vorkvormige gereedschappen, vacuümoverzetters of een robot arm gripper zet u onze robots en cobots flexibel in waar de robotarm op dat moment gewenst is. Met een andere tool aan het uiteinde van de robotarm, kan de robot van bin picking naar assemblage verplaatst worden. Zo maakt een robotarm grijper uw logistiek en handling flexibeler en dynamischer. 

industrie robot cobot arm

Pick and place robot arm / cobot arm

Een robotarm is speciaal ontwikkeld voor taken zoals pick and place. Met een flexibele en multifunctionele hydraulic robot arm wordt de saaie pick and place activiteit sneller, dynamischer en efficiënter. Uw medewerkers hoeven de objecten slechts op een bepaalde plek te leggen waar de pick and place robot arm deze kan oppakken. Dit proces kunt u met bin picking tevens volledig automatiseren. De robotarm grijper is dan voorzien van een 3D visionsysteem om het organiseren en sorteren van verschillende objecten mogelijk te maken. 

Onze adviseurs vertalen uw wensen naar een robot arm gripper die precies aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Zo hebben wij een robot arm ontwikkeld voor de horeca. Deze gripper robot arm kan eten bereiden, de afwas doen en dienbladen vullen. Bij JBS Tech zijn wij altijd bezig met innovatie en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo realiseren wij met vernieuwende en geavanceerde technologie een robot arm gripper of andere robotarm op maat.

Eenvoudig robotarmen programmeren met de robot arm software van JBS Tech

Een veiliger, efficiënter en consistenter productie- en logistiek proces; wie wil dat nu niet? Bij JBS Tech luisteren onze adviseurs naar de behoeften en wensen van uw bedrijf met betrekking tot robotarmen. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij voor u een robotarm model op maat. Denk aan een pick and place robotarm of een desktop robot arm. Wij werken met vernieuwende en innovatieve robot arm software om ervoor te zorgen dat het gebruik van de robotarm voldoet aan uw verwachtingen en probleemloos verloopt. 

De robot arm maken wij geheel op maat en het robotarm ontwerp bespreken wij met u om ervoor te zorgen dat de industriële robotarm perfect past binnen uw bedrijf. Onze adviseurs bieden uitgebreid uitleg en ondersteuning met betrekking tot de bediening en besturing van de robotarm. Echter zijn onze cobot- en robotarmen eenvoudig te programmeren. De robots leren snel nieuwe taken aan en kunnen zonder programmeerkennis door uw medewerkers ingesteld worden. Onze industrial robotarmen zijn dus ideaal voor dagelijks veranderende taken en ontwikkelingen binnen uw fabriek, magazijn of distributiecentrum. 

Robotarm kopen 

Wilt u een robotarm kopen voor uw fabriek, distributiecentrum of magazijn? Of vraagt u zich af of een robotarm iets voor uw sector kan betekenen, bijvoorbeeld voor uw horecabedrijf? Dan bent u bij JBS Tech aan het juiste adres. Onze engineers leveren turnkey totaaloplossingen voor industriële robotarmen. Vanaf het eerste ontwerp tot het onderhoud en reparaties, wij ontzorgen u volledig in de robotisering en automatisering van uw organisatie. 

Wij bieden een robotarm te koop aan of om te huren. U leaset dan een robotarm. Als u kiest voor een industriële robotarm kopen of leasen, komen onze consultanten eerst langs voor robot arm testing. Wij zetten dan een robotarm experiment op in uw bedrijf met een testopstelling. U krijgt dan meteen een beeld van wat onze robotarmen voor uw bedrijf kunnen betekenen en hoe de opstelling eruit komt te zien. 

De kosten van een industriële robotarm houden wij zo laag mogelijk. Als u niet in één keer wilt investeren in onze robots, bieden wij de mogelijkheid tot leasen. U kunt tevens kiezen tussen een cobotarm of een industriële robotarm kopen. De prijs van een robotarm voor cobots ligt vaak lager dan een grote industriële robot arm. Voor mkb-bedrijven zijn kleine robotarmen ideaal. U koopt een industriële robotarm die compact, makkelijk verplaatsbaar en flexibel inzetbaar is tegen lagere kosten dan een grote robotarm. 

Verschil tussen cobotarmen en productie robotarmen

In de industrie hebben we het vrijwel altijd over robotarmen. Maar als we de voordelen van een robot arm bespreken, hebben we het eigenlijk over een cobot. Een cobot, ofwel een collaboratieve robot, is een innovatie op de traditionele productierobots. Productierobots zijn enorm grote en krachtige industriële machines die dag in dag uit dezelfde taken op dezelfde plek uitvoeren. Cobots zijn compacte robots die gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Cobots kunnen moeiteloos geprogrammeerd worden om nieuwe taken te leren. De flexibele aard van cobots zorgt ervoor dat deze robotarmen op wisselende plekken voor uiteenlopende taken ingezet kunnen worden.

Cobots zijn tegenwoordig ongekend populair in de industrie. Vooral kleine en mkb bedrijven zetten deze robotarmen graag in om ruimte te besparen, veiliger te kunnen werken en efficiency te verhogen. Collaboratieve robots zijn dankzij hun compacte formaat niet enkel flexibeler in te zetten dat productierobots, maar zijn ook nog eens kostenbesparender. Met deze voordelen helpen cobot robotarmen fabrikanten en andere bedrijven concurrerend te blijven.

Robot cobot arm grijper logistiek

Benieuwd geworden?

Wij leveren turnkey totaaloplossingen voor de installatie van uw cobot robotarm opstelling. Onze engineers denken met u mee en leveren industriële robot armen op maat die naadloos aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de voordelen van een robotarm voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...