Lijmen en kitten automatisering door JBS Tech

Handmatig lijmen en kitten vereist een hoge mate van concentratie en nauwkeurigheid. Voor mensen is dit een lastige opgave. Dit repetitieve werk is vaak een delicaat en fijn mechanisch proces. Het is haast onmogelijk om 40 uur per week met optimale concentratie te lijmen en kitten. Handmatige doseertaken stellen de producten dan ook bloot aan inconsistente productkwaliteit. JBS Tech maakt het mogelijk om dit eentonige en arbeidsintensieve werk te automatiseren. Onze lijmen en kitten automatiseringsoplossingen verhogen de productiviteit, zorgen voor een optimale en consistente productkwaliteit en bieden veelzijdige mogelijkheden op het gebied van lijmen, kitten, afdichten en andere doseertaken. Onze ervaren engineers realiseren lijmen en kitten robotics op maat die optimaal voldoen aan uw wensen en behoeften. 

 

Lijmen en kitten met de cobots van JBS Tech

Cobots vormen een enerverende trends onder de robotica. Collaboratieve robots zijn veiliger, goedkoper, flexibeler en kleiner dan andere robots. Dit maakt dat cobots gemakkelijk te verplaatsen zijn en weinig ruimte innemen. De lijmen en kitten cobots van JBS Tech zijn eenvoudig te programmeren, waardoor uw medewerkers de robots binnen een korte tijd nieuwe taken kunnen aanleren. Samen met onze partner Dormac Cobots realiseren wij Doosan Cobots op maat. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Deze lijmen en kitten robots zijn compact en flexibel, waardoor ze voor verscheidene taken kunnen worden ingezet. 

Onze lijmen en kitten robots zijn een ideale oplossing voor het automatiseren van uw doseertaken. Cobots worden niet voor niets collaboratieve robots genoemd. Uw medewerkers werken nauw samen met onze lijmen en kitten cobots om het optimale resultaat te behalen. De werknemer legt het te lijmen of kitten product onder de robot en de cobot doet de rest. De Doosan Cobot heeft een flexibele en wendbare arm met een zuinige lijmer of kitter aan het einde. Door middel van sensoren volgt de cobot geheel automatisch en nauwkeurig vooraf geprogrammeerde patronen en lijmt of kit naadloos allerlei contouren, hoeken, bochten en hellingen. Hiervoor gebruiken de Doosan Cobots zes gewrichten en een innovatief algoritme voor bewegingscontrole. Zelfs de meest complexe bochtbewegingen zijn kinderspel voor deze geavanceerde lijmen en kitten robots. 

Onze lijmen en kitten cobots waarborgen een consistente kwaliteit door hun vermogen om een constante druk uit te oefenen en te bewegen op een constante snelheid. Lijmen en kitten robots zijn op de millimeter nauwkeurig en verdelen de lijm of kit gelijkmatig, waardoor u profiteert van een optimale kwaliteit en minimale verspilling. 

 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

De voordelen van lijmen en kitten automatisering

Onze lijmen en kitten robots maken het mogelijk om het lijmen en kitten gedeeltelijk of volledig te automatiseren. Hierdoor wordt repetitief en arbeidsintensief werk uit handen genomen.

Dit stelt uw werknemers in staat om uitdagender werk te verrichten, zoals kwaliteitscontroles. Bovendien optimaliseren onze secure en flexibele lijmen en kitten robots de productkwaliteit, consistency en de arbeidsomstandigheden van uw werknemers. De lijmen en kitten robots van JBS Tech zijn eenvoudig in te stellen en vergen geen programmeerkennis. Hierdoor kunnen de robots snel nieuwe patronen leren. De flexibele en buigzame arm van een lijmen en kitten robot kan op de millimeter nauwkeurig uiteenlopende en uitdagende contouren volgen, zoals bochten, verticale lijnen en hoeken. Zo maken onze veelzijdige en flexibele lijmen en kitten cobots uw productie dynamischer.

Bij JBS Tech zetten onze engineers hun jarenlange ervaring en expertise in om u een lijmen en kitten robotica oplossing te bieden die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Wij realiseren vernieuwende en innovatieve lijmen en kitten automatiseringsoplossingen waarmee u boven de concurrentie uitstijgt. 

Bent u benieuwd geworden naar wat JBS Tech voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...