Machine onderhoud door JBS Tech

U wilt snel en betrouwbaar producten van hoge kwaliteit leveren. Dan is het enorm belangrijk dat uw machines en apparaten optimaal hun werk kunnen verrichten. Machine onderhoud zorgt ervoor dat machines minder snel kapot gaan of storingen ondervinden, waardoor de kwaliteit, precisie en snelheid van de productie gewaarborgd blijft. Dat essentiële werk ziet u natuurlijk het liefst uitgevoerd worden door de beste monteurs met jarenlange ervaring en deskundige kennis. Daarom besteed u uw machine onderhoud en reparatie uit aan JBS Tech.

Aanpak machine onderhoud

JBS Tech biedt een unieke aanpak wanneer het aankomt op het onderhoud en de reparatie van machines. Machine onderhoud en reparatie geniet bij JBS Tech een hoge prioriteit. Het goed onderhouden en repareren van machines verbetert namelijk de kwaliteit en snelheid van uw productie, verlengt de levensduur van de machines en waarborgt de veiligheid van uw medewerkers. We nemen machine onderhoud dan ook enorm serieus.

Onze ervaren en kundige monteurs werken aan de hand van een checklist aan machines, speciaalmachines en werktuigmachines en zo nodig aan uw hele machinepark. Wij nemen uw machines secuur onder handen en voeren preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden uit. Waar nodig stellen we de machine bij, zodat deze weer voldoet aan de normen. Wij controleren of er reparaties nodig zijn en bespreken deze met u.

Hulp en advies

Onze monteurs betrekken de operator bij het onderhoud aan de machine. Wij luisteren naar problemen die de operator mogelijk heeft ondervonden en naar de zorgen en suggesties die de operator misschien heeft. Onze monteurs hebben dan wel uitgebreide kennis en ervaring in het onderhoud en de reparatie van machines, maar uw medewerkers kennen de machines natuurlijk het beste. Wij vinden het dan ook belangrijk om hen een rol te bieden in het machine onderhoud. 

Na het inspecteren van de machines en het luisteren naar uw medewerkers, bieden onze monteurs hun deskundig advies, bijvoorbeeld over wat u kunt doen om storingen in de toekomst te voorkomen. Wij lossen dus niet alleen bestaande problemen op, maar helpen u ook om problemen in de toekomst te voorkomen. Zo werkt u nog lang efficiënt en veilig.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Machine onderhoud en reparatie: preventief en correctief

JBS Tech levert zowel preventief machine onderhoud als correctief machine onderhoud. 

Wij voeren preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen en de werking van de machine optimaal te houden. Preventief onderhoud voorkomt problemen met machines en bespaart zodoende op de hoge kosten die gepaard kunnen gaan met reparaties. Tijdens preventief onderhoud, onderhouden onze monteurs uw machines, door onder andere secure checks uit te voeren, onderdelen te reinigen en de functionaliteit van de machines te controleren. 

Toch komt het soms voor dat machines storingen ondervinden of dat onderdelen vervangen moeten worden. In dat geval voeren onze monteurs correctief onderhoud uit. Dit kan bestaan uit reparaties, maar ook uit het vervangen van onderdelen. Wanneer er een storing voorkomt, is het belangrijk dat er snel en adequaat gehandeld wordt. Onze vakkundige monteurs zullen dan ook zo snel mogelijk nodige reparaties uitvoeren. Na het correctief onderhoud geven onze monteurs advies over hoe het probleem in de toekomst voorkomen kan worden.

Waarom JBS TECH?

Niet elke machine is hetzelfde. Onze aanpak zal dan ook afhangen van de machine en van de situatie. Wij voeren deskundig en planmatig onderhoud uit, waarbij wij de operator betrekken in het proces. En daar houdt het bij ons niet op. Wij leveren kundig en werkbaar advies over hoe storingen voorkomen kunnen worden, leveren onderdelen die vervangen moeten worden, stellen onderhoudsplannen op en delen onze kennis met jou. Hierdoor kunt u snel producten van hoge kwaliteit blijven produceren. 

Bij JBS Tech kunt u dus vertrouwen op een complete en secure controle van machines, optimaal preventief en correctief onderhoud, uitstekende communicatie en een snelle reactietijd bij storingen. Bent u benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. 

 

 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...