Machinebouw voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar machines die het bedrijfsproces verbeteren en optimaliseren? JBS Tech biedt u mogelijkheden aan op gebied van machinebouw. Wij helpen met het bouwen van specifieke machines die ontwikkeld worden op basis van uw wensen plus de veiligheidsvoorschriften. Het is belangrijk dat uw bedrijf kan profiteren van de hedendaagse machinebouw ontwikkelingen. De ingenieurs van JBS Tech zullen een eerlijk en professioneel advies geven voor het beste resultaat! 

Machinebouw optimalisatie

Machinebouw bij JBS Tech

Bij JBS Tech worden er innovatieve, creatieve en eenvoudige oplossingen aangeboden die een belangrijke meerwaarde creëren binnen uw bedrijfsproces. Als specialist in machinebouw wordt er nauwkeurig gekeken naar elke specifieke situatie en afhankelijk van jouw specificatie-eisen en doeleinde wordt de machine opnieuw ingericht en gebouwd. Het is daarbij ook mogelijk dat slechts delen van de machine worden geoptimaliseerd naar uw wensen. Denk hierbij aan aanpassingen omtrent apparatenbouw of een upgrade van vernieuwde software. Wij zijn namelijk van mening dat in veel industriële omgevingen, de processen efficiënter, effectiever en gebruiksvriendelijker ingericht kan worden. Als eerst zal er een inventaris gelden om te zien welke kansen er mogelijk zijn voor uw bedrijf. Door deze inventaris zijn wij bereid om innovatieve, creatieve en eenvoudige oplossingen te bedenken en te creëren die een meerwaarde hebben voor onze opdrachtgevers.

Eigenschappen van Machinebouw

Voordat de ontwikkelde machines of gereedschappen van JBS Tech definitief geïmplementeerd worden bij de opdrachtgever, wordt er te allen tijde in eigen huis uitvoerig getest! Door het testen kunnen we een naadloze voortzetting van het huidige proces garanderen. Er wordt geen onderscheid gemaakt in het bedenken, ontwikkelen en implementeren van een nieuwe machinelijn of om het implementeren van een nieuwe machine in een bestaande lijn. De specialisten in machinebouw zullen altijd de beste oplossingen en ideeën aanbieden!  

Bij JBS Tech worden verschillende disciplines en werkzaamheden verricht om het machinebouw tot gewenst resultaat te brengen. 

 • Machinebouw en tooling engineering middels Solidworks;
  • Uitvinden, ontwerpen en bouwen van machines op maat!
 • Productie en assemblage gericht op mallen & speciaal machinebouw;
 • Metaalbewerking;
 • Reparaties en onderhoud op de machines en installaties. De volgende aspecten vallen hieronder;
  • Hydraulica; 
  • Elektronica;
  • Pneumatiek; 
  • Mechanica;
  • Besturingstechniek van werkende machines.
 • Toelevering van verspanende bewerkingen (lassen, draaien, frezen etc.). 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Verbeteren van de huidige machines

Heeft u momenteel een machine ter beschikking in uw bedrijf, maar bent u niet 100% tevreden? JBS Tech helpt niet alleen met het plaatsen van nieuwe machines, maar ook met het verbeteren van uw huidige machines.

Het is een toegevoegde waarde op basis van proces optimalisatie. Door de machine te analyseren komen er pijnpunten naar voren. Deze zullen wij verbeteren door eventuele aanpassingen te verrichten. Al ons personeel is op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent CE-markering en veiligheid. 

Bent u geïnteresseerd in de machinebouw van JBS Tech? Neem gerust contact op en maak een afspraak om uw idee of ambitie waar te maken en samen zullen we streven naar het gewenste en beste resultaat!

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...