Automatisch palletiseren met JBS Tech

U wilt zo efficiënt mogelijk palletiseren met een palletiseerder, ofwel een palletiser, die aansluit op uw werkwijze en behoeften. Bij JBS Tech zetten wij onze expertise en jarenlange ervaring in om u te voorzien van een palletiseerrobot of palletiseercobot op maat. Met onze volledig geautomatiseerde palletiseeroplossing kunt u rekenen op goedkoper, sneller en efficiënter palletiseren. Zo stellen onze palletiseermachines u in staat om koploper te worden binnen uw industrie.

Verhoog productiviteit en verlaag kosten met een palletiseermachine van JBS Tech

Automatisch palletiseren middels een palletiseermachine verhoogt uw productiviteit en verlaagt de kosten van palletiseren. Palletiseren met robots en cobots neemt het zware en repetitieve werk van handmatig palletiseren uit handen door dit proces volledig te automatiseren. Een palletiseerder van JBS Tech maakt optimaal gebruik van de ruimte op een pallet tijdens het palletiseren van dozen, kratten en zakken in uw gewenste patroon. Wij denken met u mee en leveren palletiseermachines op maat om uw productieproces te optimaliseren. 

Kostenbesparing

De palletiseeroplossingen van JBS Tech automatiseren het proces van palletiseren. Onze palletiseerders zijn zorgvuldig ontworpen om nauwkeurig en efficiënt het aantal dozen, zakken en kratten op een pallet te maximaliseren, waarbij de pallets en rolcontainers op een winkelvriendelijke en transportvriendelijke manier worden samengesteld. Door onze volledig geautomatiseerde systemen nemen onze palletiseerrobots en palletiseercobots arbeidsintensief en repetitief werk over. Zo helpen wij u arbeidskosten te verlagen, efficiency te maximaliseren en de veiligheid in uw magazijn te waarborgen. 

Probleemloos palletiseren

Handmatig palletiseren vergt nauwkeurigheid en zorgzaamheid tijdens repetitief en arbeidsintensief werk. Door te palletiseren met robots en cobots vervangt u dit handwerk, waardoor het palletiseren probleemloos verloopt. Wij realiseren palletiseerders op maat met een diversiteit aan vorkvormige gereedschappen, armgrijpers en vacuümoverzetters, waarmee u pakketten met uiteenlopende vormen, maten en gewichten nauwkeurig en delicaat kunt palletiseren. Onze palletisers palletiseren dozen, kratten of zakken individueel, afhankelijk van de toepassing, met tussenbladen om uw ladingen te stabiliseren. Hiermee voorkomen onze geautomatiseerde systemen productschade en garanderen een optimale nauwkeurigheid.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
  • Betrouwbaar en snel
  • Kwaliteit maatwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Turnkey totaaloplossingen
  • Duurzame productieverbetering
  • Storingsvrije productie

Palletiseren van dozen, kratten en zakken met een palletiseercobot/robot

Palletiseren met een machine van JBS Tech stelt u in staat om dozen, kratten en zakken van verschillende vormen en afmetingen optimaal te palletiseren voor een veilige en eenvoudige verzending en directe levering. Wij bieden u maatwerk palletiseercobots en palletiseerrobots die de kwaliteit en veiligheid van uw productie verbeteren, nauwkeurigheid optimaliseren, kosten verlagen en de doorvoer maximaliseren. 

Een palletiseerrobot is multifunctioneel en eenvoudig te programmeren, waardoor het systeem moeiteloos meerdere productielijnen tegelijkertijd bijhoudt. Palletiseren met een robot maakt het mogelijk om veiliger, sneller en nauwkeurig te palletiseren. Met een palletiseerrobot profiteert u van een constante kwaliteit waarbij menselijke fouten en productschade geminimaliseerd worden. Bij JBS Tech vinden wij het belangrijk dat de installatie van de palletiseermachines zorgvuldig verloopt. Daarom kunt u rekenen op een turnkey aanpak waarbij wij het ontwerp, de installatie, het onderhoud en reparaties verzorgen. 

Palletiseren met een cobot, ofwel collaboratieve robot, is een ideale oplossing voor kleine en middelgrote mkb's die het productieproces willen automatiseren. Een palletiseercobot is kleiner en flexibeler dan een palletiseerrobot. Samen met onze partner Dormac Cobots voorzien wij u van palletiseercobots die gemakkelijk te programmeren zijn om verscheidene pakketten in een gewenst patroon te stapelen. Onze Doosan cobots zijn de veiligste cobots op de markt. Deze palletiseeroplossing neemt weinig ruimte in, kan eindeloos blijven werken en is eenvoudig om zelf te programmeren en te kalibreren. Wij ontwerpen de cobot opstellingen altijd op maat en naar uw wensen en behoeften. Palletiseren met een cobot is sneller, flexibeler en goedkoper dan palletiseren met een robot. Onze cobots zijn compact, verplaatsbaar en vormen een perfecte samenwerking tussen mens en machine. Daardoor maakt u middels palletiseren met een cobot optimaal gebruik van een beperkte ruimte.

Palletiseren voordelen

Met JBS Tech kiest u voor de beste oplossingen in automatisch palletiseren met machines, waarmee wij uw productie drastisch veranderen. Daardoor profiteert u van:

    • Kostenbesparing op arbeid, productschade en transport
    • Verhoogde productiviteit
    • Een veilige werkomgeving
    • Consistente snelheid en betrouwbare kwaliteit
    • Eenvoudig programmeren en kalibreren voor het aanmaken van nieuwe stapelpatronen
    • Turnkey totaaloplossingen en uitstekende service van onze ervaren experts

Meer weten?

Onze palletiseeroplossingen zijn altijd afgestemd op uw wensen. Wij denken met u mee en leveren de ideale oplossing voor uw behoeften. Bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Dan maken wij graag kennis met u en uw organisatie. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van automatisch palletiseren.

Contact opnemen

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...