Lasautomatisering met robot lasapparaten, lasmachines en lascobots

Lassen is een taak die met de uiterste concentratie en precisie uitgevoerd moet worden. Lassen met robotcellen, lasmachines, industriële lasrobots en lascobots maakt deze taak veiliger, nauwkeuriger en sneller. Daarom biedt JBS Tech lasautomatisering en geautomatiseerd solderen middels lasrobots en lasapparatuur voor industrieel lassen om uw productiviteit, productkwaliteit en de veiligheid van uw werknemers te vergroten. Onze ervaren experts denken met u mee en realiseren lasrobots, lasapparatuur, software en lascobots die perfect aansluiten op uw wensen. Met onze robot lassen en cobotlassen oplossingen profiteert u van optimale nauwkeurigheid, minder verspilling van materiaal, kostenverlaging en een gereduceerde productie-downtime. Lasautomatisering levert een consistente kwaliteit met een hogere efficiency dan handmatig lassen. 

lasrobot automatisch lassen

Lasautomatisering voor industrieel lassen

Industrieel lassen is een arbeidsintensieve taak die met uiterste nauwkeurigheid uitgevoerd moet worden. Met lasautomatisering kunt u uw personeel van dit zware werk ontlasten, kosten verlagen, nauwkeurige lasnaden garanderen en productiviteit optimaliseren. Ons team van ervaren en deskundige monteurs, engineers en ingenieurs luisteren met u mee en bieden u automatisering en mechanisering van lassen en solderen op maat voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen, optimaliseren en produceren lasapparaten, lasmachines, industriële lasrobots en lascobots die optimaal aansluiten op uw behoeften. Bij JBS Tech profiteert u van een duurzame, innovatieve en goedkope keyturn totaaloplossing op maat voor het automatiseren en robotiseren van uw lassen en solderen werkzaamheden. 

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Lassen met de lasrobots, innovatieve software en lasmachines van JBS Tech

Industriële lasrobots, lasapparatuur en lasmachines stellen u in staat om het lassen compleet of gedeeltelijk te automatiseren. Onze engineers denken met u mee en leveren alle onderdelen die u nodig heeft om automatisch te lassen. Denk aan lasmachines, lastoortsen, trackrails, software en frames voor uw lasrobots. 

Wij zetten onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van technische automatisering en machinebouw in om u compleet te ontzorgen met een robotlassen of gemachaniseerd lassen totaaloplossing op maat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een lasrobotintegrator realiseren, waarbij uw lasrobot op een cel door kan lassen wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Ook andere lasinstallaties realiseren wij voor uw lasrobot of lasmachine. Onze lasinstallaties maken gebruik van de meest geavanceerde systemen en innovatieve software, waardoor het lassen van complexe lasnaden kinderspel wordt. 

Denk bijvoorbeeld aan verscheidene railsystemen voor optimale flexibiliteit. Onze engineers en monteurs denken met u mee en bouwen tracksystemen voor alle lasactiviteiten. Zo kunt u met een eenvoudig railsysteem efficiënt rechtlijnig lassen met een lastractor. Met een ringrail last de lastractor moeiteloos buizen en tanks. Ook flexibele en buigbare railtracks zijn voor veel bedrijven een ideale oplossing. In de industrie en productie last u met een flexibel railsysteem gebogen oppervlakken met een hoge mate van nauwkeurigheid.

Bent u op zoek naar de juiste automatiseringsoplossing voor uw bedrijf? Onze experts kijken graag met u naar de mogelijkheden van geautomatiseerd lassen met lasmachines, lasapparaten en lasapparatuur en ontwerpen lassystemen op maat. 

Ontdek de voordelen van robot lassen en cobotlassen

Lasautomatisering middels cobotlassen zorgt voor een verhoogde flexibiliteit, efficiency en productkwaliteit. Lassen met lascobots en lasrobots is dynamischer en nauwkeuriger. Bovendien bespaart lasautomatisering op arbeidskosten, terwijl uw werknemers zich kunnen focussen op veiligere en uitdagendere taken. Onze cobots zijn compact en makkelijk verplaatsbaar. Uw werknemers leren de lascobots zonder programmeerkennis gemakkelijk nieuwe taken aan, waardoor de robots flexibel inzetbaar zijn voor dagelijks wisselende taken. 

Wij werken samen met onze partner Dormac Robotics om u te voorzien van Doosan Cobots. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Wij realiseren Doosan lascobots op maat die efficiënt en nauwkeurig lassen en solderen. Cobotlassen was nog nooit zo eenvoudig. Onze lascobots beschikken over een ongekende trillingsvrijheid en worden geleverd met een gebruiksvriendelijke interface. De cobots zijn flexibel en verplaatst u gemakkelijk naar het werkstation waar robot lassen op dat moment gewenst is. 

Wij ontwerpen een cobotopstelling naar de behoefte van uw organisatie. Onze engineers zetten hun deskundigheid en jarenlange ervaring in om uitgebreide robot lassen en cobotlassen mogelijkheden te realiseren. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Uiteenlopende soorten metaal lassen: aluminium, RVS en staal lassen;
 • Elektrode lassen / elektrisch lassen / booglassen;
 • TIG lassen;
 • MIG lassen;
 • MAG lassen;
 • Laserlassen.

Lascobot Doosan

Geautomatiseerd solderen met robots en cobots

Onze robots en cobots kunnen bovendien voor overige uiteenlopende taken worden geprogrammeerd. Wij voorzien u van maatwerk totaaloplossingen die aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Zo zijn onze robots en cobots ook geschikt voor kunststoflassen, solderen en hardsolderen. Wij maken geautomatiseerd solderen mogelijk door middel van verscheidene tools die u kunt monteren aan de arm van uw lascobot of lasrobot. 

Ook solderen is een taak die concentratie en nauwkeurigheid vergt. Geautomatiseerd solderen is secuurder, constant, veiliger en efficiënter. Solderen en lassen met cobots en robots biedt u de ideale kans om concurrerend te blijven door consistente kwaliteit aan te kunnen bieden tegen lagere kosten. Als uw partner in automatisering, helpt JBS Tech u met geautomatiseerd solderen en lasautomatisering uw bedrijfsdoelen te behalen en overtreffen. 

Benieuwd geworden?

Wij leveren turnkey totaaloplossingen voor de automatisering van uw processen. Wij ontzorgen volledig door het ontwerp, het onderhoud en de reparaties op ons te nemen. Wij denken met u mee en realiseren oplossingen op het gebied van cobotlassen, robot lassen en geautomatiseerd solderen die naadloos aansluiten op uw wensen. Wilt u weten wat JBS Tech kan betekenen voor uw organisatie?  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek
 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...