Lasautomatisering met robots en cobots

Lassen is een taak die met de uiterste concentratie en precisie uitgevoerd moet worden. Lassen met robots en cobots maakt deze taak veiliger, nauwkeuriger en sneller. Daarom biedt JBS Tech lasautomatisering en geautomatiseerd solderen middels lasrobots om uw productiviteit, productkwaliteit en de veiligheid van uw werknemers te vergroten. Onze ervaren experts denken met u mee en realiseren lasrobots en lascobots die perfect aansluiten op uw wensen. Met onze robot lassen en cobotlassen oplossingen profiteert u van optimale nauwkeurigheid, minder verspilling van materiaal, kostenverlaging en een gereduceerde productie-downtime. Lasautomatisering levert een consistente kwaliteit met een hogere efficiency dan handmatig lassen. 

Ontdek de voordelen van robot lassen en cobotlassen

Lasautomatisering middels cobotlassen zorgt voor een verhoogde flexibiliteit, efficiency en productkwaliteit. Lassen met lascobots en lasrobots is dynamischer en nauwkeuriger. Bovendien bespaart lasautomatisering op arbeidskosten, terwijl uw werknemers zich kunnen focussen op veiligere en uitdagendere taken. Onze cobots zijn compact en makkelijk verplaatsbaar. Uw werknemers leren de lascobots zonder programmeerkennis gemakkelijk nieuwe taken aan, waardoor de robots flexibel inzetbaar zijn voor dagelijks wisselende taken. 

Wij werken samen met onze partner Dormac Robotics om u te voorzien van Doosan Cobots. Doosan Cobots zijn de veiligste cobots in de markt. Wij realiseren Doosan lascobots op maat die efficiënt en nauwkeurig lassen en solderen. Cobotlassen was nog nooit zo eenvoudig. Onze lascobots beschikken over een ongekende trillingsvrijheid en worden geleverd met een gebruiksvriendelijke interface. De cobots zijn flexibel en verplaatst u gemakkelijk naar het werkstation waar robot lassen op dat moment gewenst is. 

Wij ontwerpen een cobotopstelling naar de behoefte van uw organisatie. Onze engineers zetten hun deskundigheid en jarenlange ervaring in om uitgebreide robot lassen en cobotlassen mogelijkheden te realiseren. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Uiteenlopende soorten metaal lassen: aluminium, RVS en staal lassen;
 • Elektrode lassen / elektrisch lassen / booglassen;
 • TIG lassen;
 • MIG lassen;
 • MAG lassen;
 • Laserlassen.

Snel hulp nodig? Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op!
Beloven we u Wat wij garanderen
 • Betrouwbaar en snel
 • Kwaliteit maatwerk
 • Jarenlange ervaring
 • Turnkey totaaloplossingen
 • Duurzame productieverbetering
 • Storingsvrije productie

Geautomatiseerd solderen met robots en cobots

Onze robots en cobots kunnen bovendien voor overige uiteenlopende taken worden geprogrammeerd. Wij voorzien u van maatwerk totaaloplossingen die aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Zo zijn onze robots en cobots ook geschikt voor kunststoflassen, solderen en hardsolderen. Wij maken geautomatiseerd solderen mogelijk door middel van verscheidene tools die u kunt monteren aan de arm van uw lascobot of lasrobot. 

Ook solderen is een taak die concentratie en nauwkeurigheid vergt. Geautomatiseerd solderen is secuurder, constant, veiliger en efficiënter. Solderen en lassen met cobots en robots biedt u de ideale kans om concurrerend te blijven door consistente kwaliteit aan te kunnen bieden tegen lagere kosten. Als uw partner in automatisering, helpt JBS Tech u met geautomatiseerd solderen en lasautomatisering uw bedrijfsdoelen te behalen en overtreffen. 

Benieuwd geworden?

Wij leveren turnkey totaaloplossingen voor de automatisering van uw processen. Wij ontzorgen volledig door het ontwerp, het onderhoud en de reparaties op ons te nemen. Wij denken met u mee en realiseren oplossingen op het gebied van cobotlassen, robot lassen en geautomatiseerd solderen die naadloos aansluiten op uw wensen. Wilt u weten wat JBS Tech kan betekenen voor uw organisatie?  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek
 

Altijd de beste oplossing

Waarom kiezen voor JBS Tech

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid voor uw en onze collega’s, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en betrouwbare maatwerkoplossingen.

Turn-key aanpak

Vanaf het eerste idee tot en met het onderhoud aan uw technische installaties. Één partij die verantwoordelijkheid neemt.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en blijven continu op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Creatieve oplossingen

Voor uw technische uitdaging bedenken wij out of the box, een effectieve en creatieve oplossing.

Aan het laden...